Decembrsko srečanje

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » So Dec 10, 2011 10:43

Mater smo se imel fino. Hvala Pajer, bilo je "nobel" tako kot vedno na gradu. Pod gradom je bilo pa vse naše oći.
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Ne Dec 11, 2011 16:39

.

Hvala vsem za pohvale in vzpodbudne besede.
Malce sem bil pa res psiho-spraznjen.

Ne odstopam-o, ne dajem-o zastav na pol droga, ker smo, kar smo.

Za morje, na morje, z morjeplovci naprej!

Zadnja dva, tri dni pred srečanjem, je bilo stresno, ker so krožile take in drugačne informacije. Očitno sem preveč ljudem dal št. telefona, oz. je zaokrožila med članstvom. Bilo bi še malo bolj okrašeno z našimi simboli, malo bolj sproščeno bi bilo zame že pred začetkom, če ne bi zadnje dni dvigoval telefona neznanim osebam, ki so spraševali, kdo pride, kaj bomo počeli, celo kje je to, itd. Ni jih bilo dvajset, toda tistih nekaj "pralcev" glave težkih kot cent. Imamo svoj forum, na katerem je vse, ampak res vse, objavljeno za vsako srečanje posebej.
Kot "organizator" imam določeno odgovornost za dobro počutje morjeplovcev, ki se odzovejo s prijavo. Tudi sam sem že prišel na zelo dobro organizirana srečanja samo z EUR-i (ja brez njih pa res ne gre) in prazno ritjo, pa je bilo ohoho lepo, fino, dobro, in ah in sploh. Nekdo je za dobro vzdušje, hrano, muziko, vodiča, inkajvemkajševse, moral dobro migat. Naredit marsikateri "korak" itd.

Saj ni nikakršne zamere. Vseh, res vseh sem se razveselil, ker smo dobra družba in tudi tiho znamo biti med projekcijo-predavanjem, več kot eno uro, če je to potrebno.

Morda pa le ima kdo pameten predlog, kako bi glede prijav speljali taka srečanja, ki niso tipična gostilniška, ampak imajo več vsebine. Težko je sprejet in oddat naročilo za prostor, hrano, pijačo, program, če prijave letajo do 1/3 sem tja. 30 ni 40 in ne 50. Pa je samo 10 razlike gor dol.

Aja še to. Na osebo je novoletno srečanje s hrano in pijačo, dvemi predavanji (en predavatelj ni stal nič, drugi pa 30 EUR-ov) stalo 25 EUR-ov. Ni malo, ni veliko!

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
blze
Admiral
Kraj: Il. Bistrica-Selce
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a blze » Ne Dec 11, 2011 17:44

Pomoje je najbolje, da tisti ki se prijavi nakaže akontacijo, ki se je v primeru neupravičene odpovedi ne vrne. Se lahko usaj delno potem pokrijejo stroški, ki so nastale zaradi odpovedi osebe.
sundancer
Viceadmiral
Kraj: Zasavje

srečanje december

OdgovorNapisal/-a sundancer » Ne Dec 11, 2011 20:40

Hvala vsem za prijetno družbo ,tebi Pajer za izvrstno organizacijo Januarja pridem na srečanje če bo Februarja tudi :D :D :D

L.P Sundancer

Zdej bi pa lahko bilo v Zagorju da Lauda-air malo počisti avion ker so nekateri ZOKIJI jedli kar v avionu :twisted: :twisted: :twisted:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Dec 12, 2011 09:28

Ja nekaj se je Gregor ven metal, da bi lahko on organiziral, po zadnjih informacijah lahko celo na plavajočem objektu. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Dec 12, 2011 09:59

Sam tja dol pa LAUDA-AIR ne leti. Žal :cry:

Tolk kerozina pa ne mormo met. Še niso naredil takšnih rezervoarjev, da bi zadostovali do tam dol :?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Dec 12, 2011 21:24

pajer1 napisal/-a:.

Hvala vsem za pohvale in vzpodbudne besede.
Malce sem bil pa res psiho-spraznjen.

Zadnja dva, tri dni pred srečanjem, je bilo stresno, ker so krožile take in drugačne informacije. Očitno sem preveč ljudem dal št. telefona, oz. je zaokrožila med članstvom. Bilo bi še malo bolj okrašeno z našimi simboli, malo bolj sproščeno bi bilo zame že pred začetkom, če ne bi zadnje dni dvigoval telefona neznanim osebam, ki so spraševali, kdo pride, kaj bomo počeli, celo kje je to, itd. Ni jih bilo dvajset, toda tistih nekaj "pralcev" glave težkih kot cent. Imamo svoj forum, na katerem je vse, ampak res vse, objavljeno za vsako srečanje posebej.
Kot "organizator" imam določeno odgovornost za dobro počutje morjeplovcev, ki se odzovejo s prijavo. Tudi sam sem že prišel na zelo dobro organizirana srečanja samo z EUR-i (ja brez njih pa res ne gre) in prazno ritjo, pa je bilo ohoho lepo, fino, dobro, in ah in sploh. Nekdo je za dobro vzdušje, hrano, muziko, vodiča, inkajvemkajševse, moral dobro migat. Naredit marsikateri "korak" itd...

Pajer, še enkrat hvala za organizacijo. Glede klicev pa si predstavljaš, kako je meni pri organizaciji rute, pa tudi še kakšne druge stvari... A bo vreme? A bo veter nehal pihat? itd itd itd....
Če pokliče eden, bi bilo OK, tako se zdi tudi vsakemu, ki pokliče, vendar, ko te pokliče 30 oseb v eni uri z istim vprašanjem... Ufff.

Ali pa kar se mi v zadnjem času veliko dogaja, najmanj enkrat tedensko, se je pa zgodilo že tudi nekajkrat dnevno... Ne boste verjeli, samo meni gre počasi že malo čez rob...
Nekdo bere nekaj po Morjeplovcu, ali pa recimo naše male oglase. Potem klikne zgoraj v meniju na Kontakt in evo mojo cifro... In tako me pokliče, za koliko prodam ta in ta čoln... Vsake toliko me kdo še nahruli, da kakšen bedak sem, da dam oglas na internet, potem pa povem, da ne prodajam jaz ampak verjetno nekdo iz našega društva in naj si prebere kontakt zraven oglasa... Uffff ja, tega je čedalje več!
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Dec 12, 2011 22:47

Če poenostavimo: vedno več je butcev :lol:
Dokaz za to so pa tudi letošnje volitve :twisted: :twisted:

PS: kdor se je prepoznal,se mu oproščam, da ne bo rekel, da ga žalim :lol: nee !
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Dec 13, 2011 07:13

Moj odgovor pa je preprost, ljudje si preprosto za neko stvar ne vzamejo dovolj časa, da bi prebrali vso vsebino, malo razmislili, mogoče kaj sami poiskali in šele potem če ne vejo kako naprej poklicali in vprašali. Enim je najlažje vzeti v roke telefon in drugim težiti.

Pajer, prosim če se še naslednjič napiše ura, kdaj se srečanje konča, ker eni si ne dajo nič dopovedati. :lol: :lol: :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Dec 13, 2011 07:45

janadino napisal/-a:Moj odgovor pa je preprost, ljudje si preprosto za neko stvar ne vzamejo dovolj časa, da bi prebrali vso vsebino, malo razmislili, mogoče kaj sami poiskali in šele potem če ne vejo kako naprej poklicali in vprašali. Enim je najlažje vzeti v roke telefon in drugim težiti.

Pajer, prosim če se še naslednjič napiše ura, kdaj se srečanje konča, ker eni si ne dajo nič dopovedati. :lol: :lol: :lol:

Kovačeva kobila je zmeraj bosa!

Vse je bilo objavljeno!
Tudi ura konca je bila objavljena.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost