Januarsko srečanje
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
kr en napisal/-a:
vozni red 7.1.2014 :
letališče Jožeta Golobučnika Zagorje ob Savi 17:45
l
papirna steza Radeče pristanek 18:45
brane40
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 19, 2013 10:37 Naslov sporočila:
kr en je napisal/a:
vozni red 7.1.2014
A že dva dni prej boste štartali?
Je pa nekaj res, da zamudili pa ne bodo.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
brane40 napisal/-a:V dveh dneh bodo že prišli iz Zagorja v Radeče... če ne bo preveč postankov vmes
Boh ve, kakšno aviacijo, navigacijo in gorivo uporabljajo? Kolikor vem na kerozin, bencin, nafto, petrolej, metanol, parafin itd... no go.
Bodo povedali!
LP
.
pajer 1
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
.
Drage moje morjeplovke, dragi moji morjeplovci!
Obvestilo, da se bo tema s prijavami "Januarsko srečanje-prijave", odprla po 28. decembru.
Res "ne morem" sledit vsem in vsemu, ker sem ravnokar eno srečanje pospravil pod streho, pa mi je že drugo za vratom. Marsikaj je potrebno vprašat, uskladit, zato imejte v spominu in se prijavljajte, še najbolje po novem letu.
OK? Velja.
LP
.
Drage moje morjeplovke, dragi moji morjeplovci!
Obvestilo, da se bo tema s prijavami "Januarsko srečanje-prijave", odprla po 28. decembru.
Res "ne morem" sledit vsem in vsemu, ker sem ravnokar eno srečanje pospravil pod streho, pa mi je že drugo za vratom. Marsikaj je potrebno vprašat, uskladit, zato imejte v spominu in se prijavljajte, še najbolje po novem letu.
OK? Velja.
LP
.
pajer 1
Ja, vidim, da ste me določili.
OK, potem pač ni umika in se vidimo.
Če ima kdo kak prostor v avtu od Brezovice se priporočam, ker če bom govoril se mi bo grlo osušilo...
Glede teme pa povejte, kje želite pudarke:
- oprema jadrnice za avtonomno bivanje in življenje na njej (sončne celice, watermaker, Wi-Fi ojčevalec, izbira dinghija ...)
- oprema jadrnice za pasaže (radar, AIS, jadra, Forward looking sonar, Jordan drogue, sat. telefon,)
- prečenje Atlantika (kdaj in kje čez ter zakaj ravno tako, vreme na poti in kako do napovedi, kaj lahko pričakujemo, kaj smo se naučili
- provisioning -se ne spomnim dobre slovenske besede (kje in kaj in koliko nabaviti za uspešno pasažo)
- ribolov z jadrnice (sicer sem ker nekaj ujel, a sem popoln amater in ne znam dobro loviti rib) in priprava večjih rib
- življene na sidru v Karibih (božič v kratkih hlačah, v katero državo po kruh, kam pa po rum in kam po elektroniko)
- podvodni svet
- Vreme, (veter, tokovi, valovi, vlaga, hurikani) in kam v različnih sezonah
- kako na nekaj kvadratnih metrih živeti 24*7 s svojo boljšo polovico dve leti in ostati živ.
Torej, povejte kaj vas bolj zanima.
Če ima kdo kak prostor v avtu od Brezovice se priporočam, ker če bom govoril se mi bo grlo osušilo...
- oprema jadrnice za avtonomno bivanje in življenje na njej (sončne celice, watermaker, Wi-Fi ojčevalec, izbira dinghija ...)
- oprema jadrnice za pasaže (radar, AIS, jadra, Forward looking sonar, Jordan drogue, sat. telefon,)
- prečenje Atlantika (kdaj in kje čez ter zakaj ravno tako, vreme na poti in kako do napovedi, kaj lahko pričakujemo, kaj smo se naučili
- provisioning -se ne spomnim dobre slovenske besede (kje in kaj in koliko nabaviti za uspešno pasažo)
- ribolov z jadrnice (sicer sem ker nekaj ujel, a sem popoln amater in ne znam dobro loviti rib) in priprava večjih rib
- življene na sidru v Karibih (božič v kratkih hlačah, v katero državo po kruh, kam pa po rum in kam po elektroniko)
- podvodni svet
- kako na nekaj kvadratnih metrih živeti 24*7 s svojo boljšo polovico dve leti in ostati živ.
Lep pozdrav, Tomaž.
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
Heron je nazaj z druge poti po svetu in že težko čakam na naslednji odhod.
Takrat se bo vrnil tudi dnevnik na: www.sailmala.com/heron
Ali občasno blog v Angleščini na: www.heronsailing.blogspot.com/
heron napisal/-a:Ja, vidim, da ste me določili.
- podvodni svet
Vse je zanimivo!
Ko pogledam tvoj vrstni red, vidim, da se ena stvar navezuje na drugo. Vsaka tema, ki si jo navedel je pomembna za tak podvig. Izgleda da ne boš smel spustiti nobene teme. Še kakšno bomo izbezali sami.
So me že same oči in ušesa,
Že vidim, da bo prekratek večer.
Res pa je, da bi bilo fino če bi se zbrali že ob sedmih.
Glede grla pa mislim, da boš moral močit, bo pa nekaj lažje , ker je ozvočenje in ne bo potrebno napenjat glasilk.
LP
.
pajer 1
Pišuka, tu bi prav rad izvedel po pesmi - http://www.youtube.com/watch?v=Cc_aScuB2L0
čeprav me je malo strah, da mi ne bo uspelo.
čeprav me je malo strah, da mi ne bo uspelo.
https://vodovod-rh.si/
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost