Najbolj me matra firbec, katerega gosta bomo gostili. Pa ja ne bo to Marko Murn
Srečanje januar 2011
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Predlagam, da tisti ki ne poznate gorenjske, pa da se ne bomo preveč lovili, dobimo na glavni bencinski na Celovški v Ljubljani, ali pa v Škofji Loki in skupaj prevozimo zadnji del poti. Za nazaj pa naj vas ne skrbi, ker bomo itak vsi spali na policiji in bodo oni poskrbeli za prevoz. No pa je tut prenočišče urejeno. Je pa malo drago v državnem "hotelu".
V8 + Jet drive
Torej:
1. Pr'Godč, Sveti Duh 21 pri Šk. Loki, 13.1. ob 18 uri. Kdor pride prej dobi aperitiv
2. Predavanje ARC 2009 - Marko M. začne ob 18h (ob 19h ima druge obveznosti)
3. Skupna večerja (recesijsko gorenjsko - nedeljsko kosilo - glavna jed) - (brez sendvičev)
4. Tekoče zadeve se dobavljajo po potrebi
5. Cena gorenjska - cca 20 ojrov
6. Cenjene prijave do srede 12.1.
7. Navali morjeplovec na pozicijo ... dodam kasneje - grem preverit....

1. Pr'Godč, Sveti Duh 21 pri Šk. Loki, 13.1. ob 18 uri. Kdor pride prej dobi aperitiv
2. Predavanje ARC 2009 - Marko M. začne ob 18h (ob 19h ima druge obveznosti)
3. Skupna večerja (recesijsko gorenjsko - nedeljsko kosilo - glavna jed) - (brez sendvičev)
4. Tekoče zadeve se dobavljajo po potrebi
5. Cena gorenjska - cca 20 ojrov
6. Cenjene prijave do srede 12.1.
7. Navali morjeplovec na pozicijo ... dodam kasneje - grem preverit....
Veliko vetra in mirno morje
No, saj se mi je zdelo, da pride Marko Murn.
Poleg prečenja Atlantika ima na vesti še več drugih morjeplovskih poti, največ seveda po Grčiji in Turčiji. Z jadrnico Malo 36 - Tinga Tinga.
Med drugim pa je pripeljal v Slovenijo tudi tečaj reševanja na morju ISAF.
Prav škoda, da bo imel tako malo časa, saj bi imel marsikaj zanimivega in koristnega za povedat.
Poleg prečenja Atlantika ima na vesti še več drugih morjeplovskih poti, največ seveda po Grčiji in Turčiji. Z jadrnico Malo 36 - Tinga Tinga.
Med drugim pa je pripeljal v Slovenijo tudi tečaj reševanja na morju ISAF.
Prav škoda, da bo imel tako malo časa, saj bi imel marsikaj zanimivega in koristnega za povedat.
MitjaP, saj se je videlo na martinovanju. Ko je bilo treba dat za pijačo, kar naenkrat ni bilo nikjer nobenega.
Tudi naš blagajnik mi je nekaj obljubljal, ker sem ga naučil slike limat na forum pa nič.
Sreča, da smo na koncu ostali vsaj in samo Gorenjci.
Bo pa tokrat bolje
Tudi naš blagajnik mi je nekaj obljubljal, ker sem ga naučil slike limat na forum pa nič.
Bo pa tokrat bolje
Zadnje martinovanje mi nekako res ne gre v račun, bilo je preblizu da bi prespal in predaleč da bi še malo bolj ponočeval. Bo treba letos drugo taktiko ubrati. Na gorenjsko pa bi res rad prišel, ker je spet večerja zastonj, tokrat pa je tudi zračne linije več kot 150 km, preverjeno.
Upam da gre kdo zraven iz teh koncev, drugače bo daleč. Se pa javim za šoferja Velenjčanov, če jim je do vožnje v mojem das autu. 
Guma je guma, zaenkrat.
burjovc napisal/-a:Če ste za Gorenjski konec, predlagam kmečki turizem - gostilno Pr'Godč, Sveti Duh pri Škofji Loki.
Imeli bi predstavitev - predavanje udeleženca na ARC 2009 - zato bi se srečanje moralo začeti ob 18h. Predstavitev traja cca 40 min. Nato prosto za druženje in ....
Info o lokaciji sledi kasneje..
Jaz tudi še nisem bil na nobenem srečanju, se bom pa tega udeležil... Pr Godč mi pa tud čist odgovarja, glede na to da sem že bil parkrat tam in poznam tudi lastnika... Če ne prej se vidmo Pr Godč...
janadino,spet se lahko dobimo na zbirnem mestu,ker zdaj vozim do maja na srečanja jaz ker sem spet na čaju
kar se pa martinovanja tiče,pa nisem od gorenjcev nikomur dal za pijačo,ker so jo vsi imeli že do obrvi
,zato joško se ti bom v četrtek oddolžil,da me ne boš obiral
je pa tud res da smo štajerci več spili od vas,sam nam se ni poznalo
zgleda da nas bo kar nekaj imelo zastonj večerjo zarad zračne linije-pa saj gorenjci častijo
kar se pa martinovanja tiče,pa nisem od gorenjcev nikomur dal za pijačo,ker so jo vsi imeli že do obrvi
zgleda da nas bo kar nekaj imelo zastonj večerjo zarad zračne linije-pa saj gorenjci častijo
Lp CC
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta