1. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Fantje nekej sem ZAJEBAL.
Mam vse opojne substance spakirane, ampak v evforiji, da bom vse sam popil sem pozabil na kozarčke.
Tako, če ima kdo viška malih plastičnih kozarčkov naj jih prosim prinese s seboj, ker zjutraj jih ne bom mogel nikjer kupiti.
Aja pa zgleda da hudič ko serje, serje na en kup. Moja ostane doma, je zbolela, upam da ni spet pljučnica.
Lp Mitja
Se vidimo na OMV u 7 nič nič
Mam vse opojne substance spakirane, ampak v evforiji, da bom vse sam popil sem pozabil na kozarčke.
Tako, če ima kdo viška malih plastičnih kozarčkov naj jih prosim prinese s seboj, ker zjutraj jih ne bom mogel nikjer kupiti.
Aja pa zgleda da hudič ko serje, serje na en kup. Moja ostane doma, je zbolela, upam da ni spet pljučnica.
Lp Mitja
Se vidimo na OMV u 7 nič nič
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Očitno je danes pestro in imam občutek, da še dolgo ne bo nič znanega o današnjem "Belem dnevu".
Vsi tisti, ki nismo mogli na srečanje, še vedno čakamo na rezultate, fotke in seveda na rumeni tisk
LP

Vsi tisti, ki nismo mogli na srečanje, še vedno čakamo na rezultate, fotke in seveda na rumeni tisk
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
pozdravljeni-
ne moreš verjet,da smo tudi mi trije že doma in to kompletni brez zlomov
beli dan je uspel v celoti,kot vse kar si zadamo za cilj,organizatorji so se potrudli v nulo-zato vse čestitke vsem še enkrat
seveda hvala vsem za dobro družbo,me pa moti,ker ste mi spraznali hladilno torbo -
se bom pa potrudil in -slog- za naslednje leto še malenkost popravil
Novinec rezultatov ni zarad mraza-slik pa ne bo zarad megle
ne moreš verjet,da smo tudi mi trije že doma in to kompletni brez zlomov
beli dan je uspel v celoti,kot vse kar si zadamo za cilj,organizatorji so se potrudli v nulo-zato vse čestitke vsem še enkrat
seveda hvala vsem za dobro družbo,me pa moti,ker ste mi spraznali hladilno torbo -
se bom pa potrudil in -slog- za naslednje leto še malenkost popravil
Novinec rezultatov ni zarad mraza-slik pa ne bo zarad megle
Lp CC
Tako vsaj malo za potešitev.
Nekaj slikic na ogled lepo preživetega dneva.
Pričelo se je zjutraj ob 7 uri z zborom pri črpalki OMW.
Okoli 8 ure smo prispeli na Stari vrh , kjer je bil tak mraz , da je bilo potrebno nekaj proti prehladu.
Seveda je bil z nami tudi krokodil , ki je z veseljem grizel.
Antigripin sta morala vzeti tudi vodja organizacije.
Pričeli smo z ogrevanjem.
Zavarovanje tekmovalne proge.
Po postavitvi proge smo si malce razgledali teren
Še malo ogrevanja.
Naš morjeplovec Lipnik se je želel odpeljati z Morjeplovskim pležuhom
Dogajanje med vpisovanjem rezultatov
Po tekmovanju je sledila pot do zgornje koče in je padel pogled v stvaritve narave
Pričelo se je urejanje rezultatov tekme
Seveda brez zastave ne gre
In še nekaj slik med čakanjem na kosilo in razglasitvijo rezultatov
Še malenkosti pred razglasitvijo
Vse ostalo pa mislim da bodo dopolnili.
Aja še moj rezultat današnjega dneva
. Tudi to se dogaja he he

Nekaj slikic na ogled lepo preživetega dneva.
Pričelo se je zjutraj ob 7 uri z zborom pri črpalki OMW.
Okoli 8 ure smo prispeli na Stari vrh , kjer je bil tak mraz , da je bilo potrebno nekaj proti prehladu.
Seveda je bil z nami tudi krokodil , ki je z veseljem grizel.
Antigripin sta morala vzeti tudi vodja organizacije.
Pričeli smo z ogrevanjem.
Zavarovanje tekmovalne proge.
Po postavitvi proge smo si malce razgledali teren
Še malo ogrevanja.
Naš morjeplovec Lipnik se je želel odpeljati z Morjeplovskim pležuhom
Dogajanje med vpisovanjem rezultatov
Po tekmovanju je sledila pot do zgornje koče in je padel pogled v stvaritve narave
Pričelo se je urejanje rezultatov tekme
Seveda brez zastave ne gre
In še nekaj slik med čakanjem na kosilo in razglasitvijo rezultatov
Še malenkosti pred razglasitvijo
Vse ostalo pa mislim da bodo dopolnili.
Aja še moj rezultat današnjega dneva

- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Evo doma in direkt na morjeplovca.hehe.
Bilo je super kot vedno na vseh srečanjih.Ja alkohola res ni blo veliko ampak je blo vseen zelo luštno. Organizacija je bla za 10, če bi bil pa še štrom bi blo pa perfect.pustmo to za naslednje leto.
slikce in rezultati pa tud bojo.Je vse pr šefu v arhivu.
Hvala vsem za še en lep dan v dobri družbi!!
hja klenarci na omv-ju se je kr zaluštal pit z nami.Dobr orehovc je bil.Sam neki ni štimal pr njem.Ma je bla sam ena flaša
[/quote]
Bilo je super kot vedno na vseh srečanjih.Ja alkohola res ni blo veliko ampak je blo vseen zelo luštno. Organizacija je bla za 10, če bi bil pa še štrom bi blo pa perfect.pustmo to za naslednje leto.
slikce in rezultati pa tud bojo.Je vse pr šefu v arhivu.
Hvala vsem za še en lep dan v dobri družbi!!
hja klenarci na omv-ju se je kr zaluštal pit z nami.Dobr orehovc je bil.Sam neki ni štimal pr njem.Ma je bla sam ena flaša
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Ker imamo mal dlje do doma, sem zadnji. OMV orehovec od Sakaruna je res pasal na poti, kot "putnička" runda.
Hvala vsem za udeležbo in dobro družbo. Mraz in objektivne stvari so preprečile, da bi bilo tako, kot smo si zamislili.(odlično) Pa kaj češ, bo drugič bolje. Zanič pa v morjeplovski družbi tako ali tako ne more biti!
Hvala vsem še enkrat za pomoč, neštete telefonske klice, ki smo jih opravili, da smo vsaj osnovne stvari pošlihtali in speljali še en , sicer netipični, morjeplovski projekt.
Hvala vsem za udeležbo in dobro družbo. Mraz in objektivne stvari so preprečile, da bi bilo tako, kot smo si zamislili.(odlično) Pa kaj češ, bo drugič bolje. Zanič pa v morjeplovski družbi tako ali tako ne more biti!
Hvala vsem še enkrat za pomoč, neštete telefonske klice, ki smo jih opravili, da smo vsaj osnovne stvari pošlihtali in speljali še en , sicer netipični, morjeplovski projekt.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti