LP
1. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Hvala vsem za vse. Za dobro družbo za brničke za whiski Burjevcu pa za vložene jurčke.
Mejte se vsi lepo men pa že štima žena obkladke za na rt k mam čist plavo sam vtis in slog pa tudi nekaj staneta
A ne lipnik ?
Mejte se vsi lepo men pa že štima žena obkladke za na rt k mam čist plavo sam vtis in slog pa tudi nekaj staneta
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Pozdravljeni vsi.Tudi moja rit je že cela doma in prav krasno mi je bilo v tko prijetni družbi in po nekaj letih spet stati na smučeh.Prav iskrena hvala vsem,posebno organizatorjem...
In EVO ŽE IDEJA ZA NOV PROJEKT...Smučati na snegu je lepo,smučati na vodi je meni 5 krat lepo.Dobimo se en vikend poleti v Katarini ,pa čolne not in smučarija se začne...Mnenja???
LP Iztok
In EVO ŽE IDEJA ZA NOV PROJEKT...Smučati na snegu je lepo,smučati na vodi je meni 5 krat lepo.Dobimo se en vikend poleti v Katarini ,pa čolne not in smučarija se začne...Mnenja???
LP Iztok
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Hvala vsem za za to, da ste prišli, hvala operativcem in organizatorjem, ki smo poskrbeli skoraj za vse, hvala tudi g. Gregorju iz Starega vrha, ki nam je odstopil del smučišča in nam za konec pripravil še odlično kosilo!
Moj del slik sem sedaj uredil, le malo bo treba napisati še uradnega poročila... Jutri!
Za sedaj pa:
IMELI SMO SE ODLIČNO!
Projekt 100 Morjeplovcev na Triglav pa absolutno DA! Še nisem bil gor, pa tudi nikoli ne bom, če ne gremo skupaj. Take reči me ne privlačijo, razen, če je zraven taka dobra ekipa, potem grem tudi na Triglav, pa čeprav je od tam kjer res uživam po Z koordinati oddaljen celih 2.864 m. Ufff, veliko, upam, da bo šlo.
LP
Moj del slik sem sedaj uredil, le malo bo treba napisati še uradnega poročila... Jutri!
Za sedaj pa:
IMELI SMO SE ODLIČNO!
Projekt 100 Morjeplovcev na Triglav pa absolutno DA! Še nisem bil gor, pa tudi nikoli ne bom, če ne gremo skupaj. Take reči me ne privlačijo, razen, če je zraven taka dobra ekipa, potem grem tudi na Triglav, pa čeprav je od tam kjer res uživam po Z koordinati oddaljen celih 2.864 m. Ufff, veliko, upam, da bo šlo.
LP
Vsem udeležencem čestitke tudi iz moje strani! Vaše slike vse povedo. Tudi jaz sem se vrnil dane s iz Zadra. V Liki je Sibirija, včeraj A1 od sv. Roka do Maslenice zaprta, smo morali preko Obrovca in Karina...Danes pa krasen dan; sončno in 10 stopinj. Pa sem se spomnil na vas i se vprašal: kje bi naši morjeplovci zdajle rajši bili Tukaj v Sukošanu ali na snegu tam v planinah? Povsod je lepo, na marju je najlepše....
"Dalmatino povišču pritrujena"
U kak paše malo na toplem sedet. Pohvale vsem, ki ste organizirali to srečanje, to je nepozabno. Potovanje z sanmi od koče pa je prav tako bilo nepozabno, mrzlo, belo, trdo, ampak nismo preveč padli. Moja dva že sprašujeta kdaj gremo spet.
Hvala vsem za lepo družbo.
Lipnik, drigič pa če prineseš tako veliko hladilno torbo jo vsaj napolni.
Gregor, vino sem raje dal Kr eni, je bolj ziher, upam.
P.S. MareC hvala za tvoje mnenjein razlago, mi je kar pomagala.
Hvala vsem za lepo družbo.
Lipnik, drigič pa če prineseš tako veliko hladilno torbo jo vsaj napolni.
Gregor, vino sem raje dal Kr eni, je bolj ziher, upam.
P.S. MareC hvala za tvoje mnenjein razlago, mi je kar pomagala.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost