Lp Andrej
1. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
SAKARUN
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Brezovica pri Ljubljani
Evo tudi jaz se javlam, pač malo kasneje in z rahlim (muskelfibrom) imel sem se zelo uredu v vaši družbi tako da mi ni žal za tisti mraz ob 7zjutraj.
Zdaj pa nekaj resnega.
Po natančnem pregledu video posnetka tekme je ugotovljeno da je vsa moška reprezentanca MORJEPLOVCA DISKVALIFICIRANA tako da zastonj čakate rezultate.
Razlog:80%tekmovalcev je imelo v krvi več kot 0,01 promila alkohola na g krvi kar pa za FIS tekme ni dovoljeno, ostalih 15 ni imelo ustrezne opreme in še zadnjih 5% pa je falilo zadnja vratca. Ker se je operativni odbor po končani tekmi zbral na seji na OMV črpalki v Šentvidu je bilo sklenjeno da bi bilo dobro tekmo ponoviti v mesecu marcu. Zadeva je zaključena tako da pritožb ni!!!!!!!
Zdaj pa nekaj resnega.
Po natančnem pregledu video posnetka tekme je ugotovljeno da je vsa moška reprezentanca MORJEPLOVCA DISKVALIFICIRANA tako da zastonj čakate rezultate.
Razlog:80%tekmovalcev je imelo v krvi več kot 0,01 promila alkohola na g krvi kar pa za FIS tekme ni dovoljeno, ostalih 15 ni imelo ustrezne opreme in še zadnjih 5% pa je falilo zadnja vratca. Ker se je operativni odbor po končani tekmi zbral na seji na OMV črpalki v Šentvidu je bilo sklenjeno da bi bilo dobro tekmo ponoviti v mesecu marcu. Zadeva je zaključena tako da pritožb ni!!!!!!!
Nazadnje spremenil SAKARUN, dne To Feb 09, 2010 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
VSAK ZAČETEK JE TEŽAK, ZAČETNIK PA ŠE TEŽJI.
Evo še uradni del reportaže s 1. morjeplovskega belega dne. Zraven so seveda tudi rezultati po kategorijah!
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
Ne pozabite pa pogledat še slike v galeriji! Jih je kar precej in marsikdo se bo spoznal, hahaha.
LP, Sandi
http://www.morjeplovec.net/index.php?op ... &Itemid=60
Ne pozabite pa pogledat še slike v galeriji! Jih je kar precej in marsikdo se bo spoznal, hahaha.
LP, Sandi
Pa še pohvala z najine strani organizatorjem in vsem sodelujočim. Kljub malo slabšemu vremenu sva se imela prav fajn v vaši družbi. Veseli me, da sem spoznal kar nekaj morjeplovcev in vsi ste prav fejst fantje.
Dodajam par fotk, malce drugačnih
Priprave na zgodovinsko tekmo

Dodajam par fotk, malce drugačnih
Priprave na zgodovinsko tekmo

Pa mi je le uspelo najti čas za vtis srečanja, skratka kot so nas ocenjevali v šoli. Organizacija celotnega projekta odlično 5, Izvedba tekmovanja odlično 5, udeleženci morjeplovci, morjeplovke in morjeplovčki odlično 5, Gostinska ponudba odlično 5, vreme rahitična 2. Ampak zarad vremena se sploh nism sekiru, ker je bilo ostalo toliko boljše.
Zbralo se nas je res v velikem številu, tako da če bo številka na ruti vsaj podobna (optimist) ali pa polovična tej bo odlično.

Zbralo se nas je res v velikem številu, tako da če bo številka na ruti vsaj podobna (optimist) ali pa polovična tej bo odlično.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost