1. morjeplovski beli dan
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Matejc napisal/-a:Mitja P napisal/-a:DTM škoda ker se nisi oglasil prej.
Prijatelj je imel troje SLX z vezmi čisto nove po 300 jurčkov.
Jaz bi jih vzel, pa sem jih že lansko leto tako da imam zdaj star model.
Aja, jih je prodal kot med.
Lp Mitja
MitjaP ne se sekirat.... lanske in letošnje SLX ke so popolnoma enake!!!!
Če imajo FUSION se avtomati pri letošnjih več na premikajo 1mm levo desno
no ja,če že zbirate prijave bi se tud jaz prijavu,sam kaj ko znam pelat sam smuk,vi pa tu govorite o nekih vratcih,pa vijuganju,tako da se bom raje prijavu za vodno smučanje
kr en,-sam ne organizirat tega na Golteh,ker sem lani dva žičničarja podru,pa pravjo,da jim je lepš,če ne pridem več gor
kr en,-sam ne organizirat tega na Golteh,ker sem lani dva žičničarja podru,pa pravjo,da jim je lepš,če ne pridem več gor
Lp CC
MareC napisal/-a:a se lahko jaz tud prijavim
a me vzamete![]()
![]()
saj Atilone ni več jezen a ne![]()
Mare, če tudi bi bil, Morjeplovec ni sestavljen samo iz mene, nisem edini član.
In Mare, ne nisem jezen na nikogar več, sem dodobra spremenil razmišljanja, kar se moram zahvalit kar nekaj članom, kateri so mi bili v podporo in svetovanje.
Sicer pa tako in tako ne smučam, že od 14 leta dalje.
Tretjega januarja sem za rojstni dan, dobil nove smučke. Seveda so bile smuči precej večje od mojih izkušenj. Četrtega januarja, sem že ležal v bolnišnici z spiralnim zlomom leve noge in smučarska "kariera"
Pozdrav vsem kateri bodo sodelovali na belih strminah in prosim, brez kostolomcev.
LP Egon
atilone napisal/-a:MareC napisal/-a:a se lahko jaz tud prijavim
a me vzamete![]()
![]()
saj Atilone ni več jezen a ne![]()
Mare, če tudi bi bil, Morjeplovec ni sestavljen samo iz mene, nisem edini član.
In Mare, ne nisem jezen na nikogar več, sem dodobra spremenil razmišljanja, kar se moram zahvalit kar nekaj članom, kateri so mi bili v podporo in svetovanje.
Sicer pa tako in tako ne smučam, že od 14 leta dalje.
Tretjega januarja sem za rojstni dan, dobil nove smučke. Seveda so bile smuči precej večje od mojih izkušenj. Četrtega januarja, sem že ležal v bolnišnici z spiralnim zlomom leve noge in smučarska "kariera"se je zame končala.
Pozdrav vsem kateri bodo sodelovali na belih strminah in prosim, brez kostolomcev.
LP Egon

uroš.r napisal/-a:Matejc napisal/-a:Mitja P napisal/-a:DTM škoda ker se nisi oglasil prej.
Prijatelj je imel troje SLX z vezmi čisto nove po 300 jurčkov.
Jaz bi jih vzel, pa sem jih že lansko leto tako da imam zdaj star model.
Aja, jih je prodal kot med.
Lp Mitja
MitjaP ne se sekirat.... lanske in letošnje SLX ke so popolnoma enake!!!!
Če imajo FUSION se avtomati pri letošnjih več na premikajo 1mm levo desno
Brez Fusiona itak niso nobene, je pa res to kar praviš, zaradi dodanih plastičnih čeveljčkov na vodila teh mm premikov ni več oz. če smo pošteni so manjši....
aja pa name tut računite da bi štartu kjerkoli že ta štart bo.... če smem....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Yes sir !
Danes smo še na Sljemenu (FIS), jutri smo v SLO in bo znano kako in kaj.
A mi je maksimalno bedasto, da mi prosimo njih, če jim lahko naredimo posel. Jutri mi direktor smučišča odgovori, če mu lahko pripeljem cca 100 ljudi na Golte, ki bodo kupili karto in zapravljali denar. Kot sem že enkrat omenil : Komunist lahko zapusti komunizem, ampak komunizem pa ne gre iz njega kar tako
Še en dan, če ne gremo v akcijo na Starem vrhu pri gospodu Demšarju.
Če bi vedel, da bo sneg zdržal do 8.2., bi lahko naredili na Mareli (smučišče nad Zagorjem). Tukaj pa bi lahko delali, kar bi hoteli.
A mi je maksimalno bedasto, da mi prosimo njih, če jim lahko naredimo posel. Jutri mi direktor smučišča odgovori, če mu lahko pripeljem cca 100 ljudi na Golte, ki bodo kupili karto in zapravljali denar. Kot sem že enkrat omenil : Komunist lahko zapusti komunizem, ampak komunizem pa ne gre iz njega kar tako
Če bi vedel, da bo sneg zdržal do 8.2., bi lahko naredili na Mareli (smučišče nad Zagorjem). Tukaj pa bi lahko delali, kar bi hoteli.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
kr en napisal/-a:Yes sir !
A mi je maksimalno bedasto, da mi prosimo njih, če jim lahko naredimo posel. Jutri mi direktor smučišča odgovori, če mu lahko pripeljem cca 100 ljudi na Golte, ki bodo kupili karto in zapravljali denar. Kot sem že enkrat omenil : Komunist lahko zapusti komunizem, ampak komunizem pa ne gre iz njega kar tako![]()
Na Starem vrhu se sigurno ne bodo pustil tako prosit
FISHING & SAILING IS LIFE
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov