1. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Zelo lepo smo se imeli na 1.ruti Morjeplovec
. Nekateri smo si pridobili nove iskušnje. Prevozili smo približno 160 morskih milj , Vsak dan posebej je bil zanimiv in mislim , da vsi sodelujoči pridemo tudi naslednje leto.
Odpravljali smo se na večerjo na otoku Olib
Jadrnice sodelujočih
V akciji
Tankanje goriva v Novalji.
Nekaj se nas je ogledalo Rab
Pohod na otoku Silba
Odpravljali smo se na večerjo na otoku Olib
Jadrnice sodelujočih
V akciji
Tankanje goriva v Novalji.
Nekaj se nas je ogledalo Rab
Pohod na otoku Silba
Mitja P napisal/-a:Lipnik, dobro preveri če ti je skiper zribal teak in spoliral kopalno ploščad.
Pa mislim, da si imel v salonu neke madeže po sedežni, ko smo polivali vino.
Ta tvoj skiper mi je sumljiv. Preveri če je vse bp.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aja, pa bay boat naj pospravi zadaj v box.
skiper je vse zribal,spoliral,pospravil bay boat,tako da je vse pripravljeno,da bomo lahko spet polivali,pa še kopalni plašč sem mu nabavil :
Lp CC
Lipnikov skiper1
Pozdravljeni morjeplovci posebno tisti, ki ste se udeležili 1 zgodovinske neponovljive in v večnost zapisane 1 rute morjeplovcev.Končno sem se vrnil iz Krka, kjer sem ugasnil hladilnik in mimogrede spil še eno hladno pivo. Registriral sem se pod imenom skiper1 ker je skiper že obstajal. Jaz bi si sicer izbral kakšno drugo ime, ker pa ste mi ga že vi določili sem se sprijaznil. Ko pridem malo k sebi ( joj jutri imam praznik dan rudarjev ) bom tudi jaz naložil kakšno sliko gor.

Ojla
Janadino, ko sem nategoval ....................................................................plahto na tvojem gumenjaku upam, da me ni nihče slikal. Želel pa bi, da mi pošlješ kakšno sliko z čeledo, ker je to bila obvezna oprema na lipnikovem čolnu. 
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost