SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
delfino
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Piran
- Kontakt:
SREČANJE VSEH V PORTOROŽU ---- KANTINA KAMIN
No se že veselim srečanja.... Prebral sem protokol, ne bo glih Lauda air, bo pa Prpravlen Benđo na letališču v Sečovljah, sicer pa kdor ima dobrga tiča, itak lohk kar sam leti....
Glede cene ste ga pa najebal, sem glih začel, tako, da boste kot žrtve kar prov pršli,,, vzemte ta debele tošlne s sabo.... al pa mamo, da bo plačala...
Takole sem si zamislu
PRŠUT ŽE ĆAKA
BOBIČI BODO
NAJDL BOMO ŠE KAJ POD PEKO
ZA TISTE KI JIM PA CUKR PADE PA BO TA VELKA ŽLICA
JAVTE MI ČE MORAM KAKŠNO ŠTANGO MONTIRAT, BOM POKLICU STRIPTIZETO IZ TREH PAPIG,,,,
No tistim , ki ne bodo pršli bo preklemano žal,,, še bol pa tistim ki bodo prišli...
UF NO BOSTE VIDL... SE SLIŠ KOT GROŽNJA.
torej ...... se vidimo v četrtek.....
Glede cene ste ga pa najebal, sem glih začel, tako, da boste kot žrtve kar prov pršli,,, vzemte ta debele tošlne s sabo.... al pa mamo, da bo plačala...
Takole sem si zamislu
PRŠUT ŽE ĆAKA
BOBIČI BODO
NAJDL BOMO ŠE KAJ POD PEKO
ZA TISTE KI JIM PA CUKR PADE PA BO TA VELKA ŽLICA
JAVTE MI ČE MORAM KAKŠNO ŠTANGO MONTIRAT, BOM POKLICU STRIPTIZETO IZ TREH PAPIG,,,,
No tistim , ki ne bodo pršli bo preklemano žal,,, še bol pa tistim ki bodo prišli...
UF NO BOSTE VIDL... SE SLIŠ KOT GROŽNJA.
torej ...... se vidimo v četrtek.....
Evo situacija je sledeča: Tudi pilot se vrne (ker ne poleti s Texom naprej za Červar).
Zato ni panike. Ker pa je pilot bolj vajen konkretnih letal kot raznih Cessn, bomo poleteli kar z boingom. (pri tako bogatih potnikih je strošek kerozina zanemarljiv)
Rabimo točen seznam potnikov, da skrajšamo Check-in.
Yours faithfully NIKI LAUDA
Economy class ist schon bestzt. Nur V.I.P. ist noch frei (4 platze)

Zato ni panike. Ker pa je pilot bolj vajen konkretnih letal kot raznih Cessn, bomo poleteli kar z boingom. (pri tako bogatih potnikih je strošek kerozina zanemarljiv)
Rabimo točen seznam potnikov, da skrajšamo Check-in.
Yours faithfully NIKI LAUDA
Economy class ist schon bestzt. Nur V.I.P. ist noch frei (4 platze)

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti