Marčevsko srečanje

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

No. 1
Admiral
Kraj: Vodice & Novigrad

OdgovorNapisal/-a No. 1 » Če Mar 13, 2014 15:07

Bimmer in No. 1 prideva
Wellcraft 2600 Martinique
rjavolasa skipperka
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » Če Mar 13, 2014 16:03

Upam, da bo kdo imel s seboj kakšen fotoaparat, moj je "kaput" :(
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Mar 13, 2014 16:41

Imejte se lepo,žal moram neki delat
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Mar 13, 2014 18:09

Jaz pa zdajle na kolo pa na srečanje.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Mar 13, 2014 19:47

Prijeten večer vam želim :)
Uporabniški avatar
bladzo
Admiral
Kraj: Lj-Portorož
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bladzo » Če Mar 13, 2014 22:13

Kle je čisti razvrat...
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Mar 13, 2014 22:27

kr tko naprej,pa fotke gor,tex tko v oni rubriki štrajka,... :lol:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Mar 14, 2014 07:03

naslednjič pa moram z avtodomom, da bom lepše spal. Lipnik, drugič če boš šofer me vsaj do doma zapelji. :lol:
Nimate pojma kaj vse ste zamudili, res je bilo enkratno. Lep pozdrav vsem.
Žal slik ne bo, ni to facebook. :wink:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Bimmer
Viceadmiral
Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Bimmer » Pe Mar 14, 2014 08:45

Huh… k je ratal vroče je blo treba it. :)

Texu bi pa sam hrano pokazu pa bi prletu! :)
Plovilo: ALA MOANA II
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Pe Mar 14, 2014 10:08

Žal mi je,ker nisem mogel ostat,služba je služba.Pa vseeno mi je bilo lepo,družba :lol: :lol:, hrana, uf a bo dones tud isto, prec prletim,dobr dobr.Skiperka,matr,če si ti to skuhala,pol boš pa kmalu dobila kakšnga rjuharja, k si glih navajena na veter.Dej dej,sej solo ni nič in je dolgčas :wink: Hvala ti,pa škoda ,ker nas ni bilo v večjem številu,pa drug mesec :lol:
mašinfirer
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Pe Mar 14, 2014 10:35

Velikimedo,ja res je, navtiko moraš imeti rad,ampak,kaj ko si to eni tolmačijo drugače,in bi se samo nekej prepirali,škoda a ne.To nima veze z včerajšnjim srečanjem,ko smo bili ljudje dobre volje :lol:
M.T.za bicikl pa velja :!:
mašinfirer
papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Pe Mar 14, 2014 14:09

Vsak enkrat pride na svoj račun še posebno tisti, ki ste tako prefinjeno poniknili za včerajšnje srečanje...
Drugače pa krasna družba dobra organizacija dobrote takšne in drugačne turnir v pikadu popolnoma uspel :wink: in seveda hvala za nagrado :D Brez pravih Štajercof pač ne gre... :D naslednjič pa prpelemo še ženine sabo same take z vlkimi........ barkami, da nau pomote :wink:

lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Mar 14, 2014 16:02

Kot so že napisali - ne velika, a izredno dobra družba. Dalo se je slišati kup zanimivega, morda toliko več, ker nas je bilo malo manj.

Bilo je na primer poučno poslušati, kako je nekdo kar nekaj časa prepričeval lastnika, da v njegov motor ne more iti toliko litrov olja, kot jih je drugi vsakič pri menjavi potegne iz karterja in kolikor glavni za te zadeve - motor - reče, da rabi. Oziroma kolikor mora lastnik naliti v motor svežega olja, če hoče, da je na 'šipki' do oznake. Pri tem prvi ni in ni vprašal drugega, kakšne motorje pravzaprav ima v barki... Ampak v živo se je včasih vseeno lažje zmeniti kot samo čez forum in drugi je bil potrpežljiv :wink:

Pa obujanje spominov na prejšnjo ruto, pa načrti za naslednje plovbe, pa kaj ima kdo namen postoriti, pa kje in kdaj se kdo namerava srečati na vodi, pa...

Zame dobra hrana... V neki drugi temi je nekdo, ki so ga povabili na to srečanje, omenil zakotje... Od moje službe blizu Litostroja je bilo mogoče pol ure zmerne vožnje s kolesom :wink:

@habibi - seveda velja za kolo in če bo zdravje, bo - upam - imelo priliko peljati še precej tisoč km.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Pe Mar 14, 2014 16:20

papa napisal/-a:Vsak enkrat pride na svoj račun še posebno tisti, ki ste tako prefinjeno poniknili za včerajšnje srečanje...
Drugače pa krasna družba dobra organizacija dobrote takšne in drugačne turnir v pikadu popolnoma uspel :wink: in seveda hvala za nagrado :D Brez pravih Štajercof pač ne gre... :D naslednjič pa prpelemo še ženine sabo same take z vlkimi........ barkami, da nau pomote :wink:

lp papa

Papa,če mogoče leti to name,ki sem prvi šel,imam pač tako službo,ki ne pozna sobot,nedelj in praznikov in še obvezno zjutraj(vstajam ob4.00 vsak dan 7 mesecev)in zvečer od 20.00-21.30)pa svoj račun sem tudi plačal kot se spodobi,da ne bo ugibanj-še en zastonjkar.
mašinfirer
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Pe Mar 14, 2014 16:30

na kratko
naj vas pizdi,vse ki ste zahinavli in namerno niste hotli prit,oz.se prijavit,ker je organizirala RS,namreč bilo je kot še nikol.
drugič ko bo nekdo drug organiziral,pa nas namerno ne bo,pol se pa j....,z vso tisto hrano pa pijačo,ki bo ostala

da se vrnem k srečanju
pijača je ostala,zato ker sem jaz na čaju :lol:
kar se hrane tiče,je bla res kmečko bogata in nasitna,še posebej se je to poznalo pri mojih dveh potnikih,ker so jima nazaj domov prepihali ventili in je sekalo nazaj ko hudič :lol:
tekmovanje v družabnih igrah,je uspelo v celoti,edin zmagovalec ne vem če ve,da je dobil nagrado :lol:
srjanca,sem dal tud varno spat do jutra in je vse ok.razen,da ga boli hrbet :lol:
upam,da se je vlaroj tud zbudu :lol:
družba fantastična,zmenli smo se vse,kar je blo treba,še enkrat hvala za organizacijo,pa ni hudič,da drugo leto ponovimo
uživajte
Lp CC

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta