MARTINOVANJE v LJUTOMERU

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

rabuni
Viceadmiral
Kraj: Rogaška Slatina

OdgovorNapisal/-a rabuni » To Okt 27, 2009 09:19

Novinec,
ko sem jaz zadnjič štel prijave na foromu in prištel še nekaj ljudi je bilo število tam nekje okrog 50. Mislim da bo število tu nekje. Mi oiammo že vse dogovorjeno, ker če bi nas res bilo več kot 100, moramo najti drugi prostor (ha...ha...). mim, d bo vsem lepo. Lp
"Dalmatino povišču pritrujena"
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Okt 27, 2009 09:20

rabuni napisal/-a:Novinec, kaj res, toliko (106) si naštel prijavljenih za martinovanje...., mamma mia, to bo pa fešta.....Novinec, tebe "zadužujem", oziroma lepo prosim, daj malo šteješ prijave in mi v soboto ( 31.10) sporočiš koliko nas bo. Jaz grem zdaj v Dalmacijo. Lp

Ah ja, eni bodo delali drugi pa uživali :D .
Rabuni lepo se imej :wink:
LP
debitel
Kapitan
Kraj: Usa
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a debitel » To Okt 27, 2009 13:00

Midva z mojo tudi prideva. Se vidimo 13.
mile
Admiral
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » To Okt 27, 2009 21:22

Pozdravljeni!

Tudi mi domači morjeplovci iz Prlekije pridemo, če bo ostalo tako kot je-mislim na fraj termin, ker sem v tem času zaseden z muziko. Mislim da bomo štirje. Aja glede prenočišča. Predlog penziona Frank-Ozmec je tudi na mestu-gre za našega člana-morjeplovca, ki je že poleti planiral eno srečanje pri njem, vendar je ostalo le pri besedah-bo pa v drugem ciklusu. Tisti, ki pa bi radi združili še kopšanje v Banovcih ali pa v Biotermah v Mali Nedelji, pa hitro rezervirajte, ker so to kar frekventne destinacije.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
mile
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » Sr Okt 28, 2009 21:02

Evo še povezava za ogled in morebiten kontakt, ker je že nekaj povpraševanja.

http://www.frank-ozmec.com/index-sl_SI.html
mile

muzičar iz Prlekije

Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Okt 28, 2009 21:51

.

Pozdravljeni!

Naj še javim trenutni rezultat: Prijavljeno = 46 oseb. Večina bo spala okoli Ljutomera, ostali bodo s svojim prevozom.

V imenu Pajerja1 pa naprošam vse ki želite prevoz z avtobusom, da mi javite na ZS, če ne bo dovolj interesentov, bodo morali avtobus odpovedati.

Zbiram še zadnje prijave na moj ZS!!!! Štirje stoli so še prosti za martinovanje, potem pa ni več kart, do naslednjega leta :lol: (kot v avtobusu - stojišč ni!)

LP :wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
rabuni
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a rabuni » Pe Okt 30, 2009 20:56

Atilone,
sem že nazaj, na morju smo delali kot črnci. Kot pravi latinski pregovor da konec delo krasi, smo tudi mi veseli, da smo vse naredili. Lp
papa
Viceadmiral
Kraj: ČRNA GORA - MURTER- SLANICA

OdgovorNapisal/-a papa » Pe Nov 06, 2009 10:39

Še teden dni pa na juriš proti Halozam, če nas gripa ne dotolče. :lol:

Dober šnops in dober vin

bolše je kod vsak antigripin !

lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
mile
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » So Nov 07, 2009 13:24

Če je ta juriš mišljen na srečanje v petek, potem te moram popraviti Papa. Haloze pa Prlekija pa ni eno in isto. Tu je bilo nekoč Panonsko morje, Haloze pa niso na tej višini-nautične karte ven pa hitro pogledat, kje je Lotmertk, ker bo v petek že prepozno, če se bomo iskali po Majšperku. (oprosti-malo za hec). Sicer pa se vidimo. Lep pozdrav vsem do petka.
mile

muzičar iz Prlekije

Uporabniški avatar
bof
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a bof » Sr Nov 11, 2009 13:44

Pozdravljeni!

Kaj torej, za petek valja vse?
Se pravi do 18h, pred cerkvijo - Ljutomer!?

Morm še karkoli vedit?

Se vidimo,
Bof
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Sr Nov 11, 2009 15:25

Rabuni, tukaj bi se jaz kar priklopil z vprašanjem. Ali sem kje spregledal, ali :?: .
Kaj obstaja kakšen dogovor, oziroma napotki, za kaj prinest s sabo. Kako vrsto hrane, pijače, ali vseeno kaj.
LP
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Sr Nov 11, 2009 15:37

Atilone, če jaz kaj vem, moraš prinesti OGROMNO dobre volje in polno denarnico :D , potem bomo pa že tam vkup vrgli.

Organizacijo ima pa Rabuni čez pa bo on znal kaj več povedat.

Lp Mitja
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Sr Nov 11, 2009 15:58

Točno tako kot pravi MitjaP! Ogromno dobre volje, pa bo vse rešeno.

Dobimo se v petek ob 18:00 uri pred cerkvijo v centru Ljutomera. Od tam gremo potem vsi skupaj v eno "oštarijo", kjer bomo nadaljevali naše druženje.
Do Ljutomera pridete sedaj najlepše po avtocesti, kar mimo Maribora in naprej proti Lendavi. Avtocesto zapustite na izvozu Vučja vas in se peljete še nekaj km do mesta Ljutomer.
Tisti, ki poznate te konce, ste ponavadi hodili iz avtoceste že v Slovenski Bistrici, potem pa mimo Ptuja, od tu pa smer Ormož in potem Ljutomer. Druga varianta je čez vasi iz Ptuja preko Svetega Tomaža in spet pridete v Ljutomer. Obe varianti sta sedaj precej slabši kot avtocesta, čeprav pa je nekaj manj kilometrov.

Se vidimo!
rabuni
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a rabuni » Sr Nov 11, 2009 16:22

Naše praznovanje martinovega prihaja - do sedaj ste se prijavili sledeči morjeplovci z boljšimi polovicami: novinec 2, barh 1, car 2, val 2, lipnik 2,
bof 2, atilone 3, gregor.n 4, skipper1 2, mitja64 2, janadino 1, evovii 2, DTM219 2, mitjaP 2, debitel 2, Pajer1 2, papa 2, ben 2, admin 2, kr en 2, mile 4, marjan5 2, romand 2. Če se nam kdo še želi pridružiti je dobrodošel, če pa kdo od prijavljenih ne more priti, naj mi prosim to jutri (četrtek) sporoči.
Kot smo že zapisali se dobimo med 17.30 in 18. uri na pri stopnišču pred cerkvijo. Potem se bomo skupaj "prijavili v Ljutomeru" in nato gremo skupaj na kmečki turizem Frank Ozmec. Zamudniki naj pridejo kar na kmečki turizem. ostali se bomo tam zbrali predvidoma ob 19. uri. Ker vas bo večina prespala v Termah v Banovcih bo verjetno pametno, da avtomobile odpeljemo prej v Terme Banovci in nato gremo z avtobusom nazaj na večerjo ali pa da avtomobile pustimo kar tukaj na kmečkem turizmu in jih drugi dan v soboto pridete poiskat. Se dogovorimo tukaj.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Sr Nov 11, 2009 16:27

No krasno. Z dobro voljo nimam problemov. No in tukaj bom raje kar končal :D .
Se vidimo.
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti