Srečanje januar 2011
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Če boste štajerci meli tolko poln prtljažnik, da komu ne bo udobno, se lahko zmenimo, kje pri Ljubljani (obvoznica, počivališče...) vas počakam, da prevzamem del 'tovora'.
Tako bodo tisti iz prtljažnika do cilja že prišli malo do sape, da bodo lahko kakšno rekli, jaz se pa tudi ne bom vozil sam v avtu.
(Ugotovil sem, da sem ulovil nafto še pred podražitvijo).
Popravek - v Škofjo Loko grem tako, da bom tam že ok. 15-ih (dve muhi na en mah, prva bo imela zveze z mini-12).
Tako bodo tisti iz prtljažnika do cilja že prišli malo do sape, da bodo lahko kakšno rekli, jaz se pa tudi ne bom vozil sam v avtu.
(Ugotovil sem, da sem ulovil nafto še pred podražitvijo).
Popravek - v Škofjo Loko grem tako, da bom tam že ok. 15-ih (dve muhi na en mah, prva bo imela zveze z mini-12).
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Če Jan 13, 2011 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni zaspanci! Gorenjci, tole pa je bilo dobro za začetek, spet en super večer, burjovc dobro si to organiziral, admin, hvala za novoletno darilo, Velenjčani, dobro ste se odrezali, še me boste lahko peljali. Mile pa je tudi oddelal svoj dolg pošteno.
Pri večerji pa me je nekaj zmotilo, a naš blagajnik ni imel zajemalke za juho in si je z vilicami nadeval

Pri večerji pa me je nekaj zmotilo, a naš blagajnik ni imel zajemalke za juho in si je z vilicami nadeval

Guma je guma, zaenkrat.
Saj me nič ne briga pa saj bodo omenjeni več napisal
sam včeri si se po vsej verjetnosti dvakrat pelo z unim črnim Korejcem.
No kakor koli že sam zgleda pa res nikakor eni samo vodo drugi pa same nudlce.
No kakor koli že sam zgleda pa res nikakor eni samo vodo drugi pa same nudlce.
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta