MARTINOVANJE 2012
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
MARTINOVANJE 2012
Kakšno je kaj stanje glede letošnje organizacije Martinovanja ?
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
-
al
Hahahaha, Al, tvoj bodoči sosed Rupar...
Mim grede, Čebelice so od pokojnega Slaka, Rupar je pa še živ.
Drugače pa, kam na Martinovanje, dobro vprašanje. A mislite da bi naši Dolenjci lahko kaj skup spravli? Sicer se bo treba potem ponoči zbujati vsako uro in obrnit, da nam ne bo kislina želodca razžrla, vendar bi bilo pa vseeno zanimivo.
Mim grede, Čebelice so od pokojnega Slaka, Rupar je pa še živ.
Drugače pa, kam na Martinovanje, dobro vprašanje. A mislite da bi naši Dolenjci lahko kaj skup spravli? Sicer se bo treba potem ponoči zbujati vsako uro in obrnit, da nam ne bo kislina želodca razžrla, vendar bi bilo pa vseeno zanimivo.
Mogoče pa bi lahko imeli martinovanje tudi na kakšni osmici, mislim da bi se dalo urediti tudi prenočišče!
http://osmice.info/
Sam vsako leto z družbo obiščem okoli Martinovega kakšno osmico pa lahko povem da je vredno obiska, seveda za vse tiste ki imajo radi domačo hrano in teeeeeeraaaaaaannnnnnn
.
http://osmice.info/
Sam vsako leto z družbo obiščem okoli Martinovega kakšno osmico pa lahko povem da je vredno obiska, seveda za vse tiste ki imajo radi domačo hrano in teeeeeeraaaaaaannnnnnn
Glede na lanski odziv sodelujočih, mam predlog za martinovanje spet v mojem koncu. Tokrat so to Bioterme mala Nedelja (Prlekija). Zagotovljena prleška kulinarika, dobra domača kapljica in pa muzika kot lani (ŠTRK). Malio ste me prehiteli, sem pa okrog tega že malo kontaktiral-tudi med morjeplovci. Je pa to 10.11.2012-sobota.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
mile napisal/-a:Glede na lanski odziv sodelujočih, mam predlog za martinovanje spet v mojem koncu. Tokrat so to Bioterme mala Nedelja (Prlekija). Zagotovljena prleška kulinarika, dobra domača kapljica in pa muzika kot lani (ŠTRK). Malio ste me prehiteli, sem pa okrog tega že malo kontaktiral-tudi med morjeplovci. Je pa to 10.11.2012-sobota.
Mile tole sem pa jaz čakal, ker je bilo lansko leto toliko hvale bi bilo letos škoda menjat kar je že preiskušeno.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
Pozdravljeni!
Evo danes smo dorekli vse fiksno, tako da lahko začnemo s prijavami. Martinovanje bo, kot smo že dorekli v soboto 10.11.2012 v
Biotermah Mala Nedelja-to je 10 km od izvoza Sv. Jurij ob Ščavnici iz avtoceste Mb-Ms.
Glede programa, ki obljubljam bo-to mislim popoldanske dejavnosti-ogled, dva, bom še napisal kasneje, ko napravim plan.
Zvečer pa nas v restavraciji Bioterm čaka prleška kulinarika, dobra kapljica in pa nepozabna zabava z ansamblom ŠTRK (jaz sem tu nepomemben člen-važna je pevaljka..ha, ha, ha..).
Osebje Bioterm, jaz osebno in moji družinski člani vas prijazno vabimo v osrčje Prlekije, kjer boste doživeli originalen Martinov utrip.Tisti, ki boste rabili prenočišče, se lahko javite telefonsko na kontakt, ki ga sporočam preko linka.
Parkplac za avtodome je pred hotelom.
http://www.bioterme.si/
Zelo se veselim ponovitve nepozabnega vzdušja iz lanskega leta.
Evo danes smo dorekli vse fiksno, tako da lahko začnemo s prijavami. Martinovanje bo, kot smo že dorekli v soboto 10.11.2012 v
Biotermah Mala Nedelja-to je 10 km od izvoza Sv. Jurij ob Ščavnici iz avtoceste Mb-Ms.
Glede programa, ki obljubljam bo-to mislim popoldanske dejavnosti-ogled, dva, bom še napisal kasneje, ko napravim plan.
Zvečer pa nas v restavraciji Bioterm čaka prleška kulinarika, dobra kapljica in pa nepozabna zabava z ansamblom ŠTRK (jaz sem tu nepomemben člen-važna je pevaljka..ha, ha, ha..).
Osebje Bioterm, jaz osebno in moji družinski člani vas prijazno vabimo v osrčje Prlekije, kjer boste doživeli originalen Martinov utrip.Tisti, ki boste rabili prenočišče, se lahko javite telefonsko na kontakt, ki ga sporočam preko linka.
Parkplac za avtodome je pred hotelom.
http://www.bioterme.si/
Zelo se veselim ponovitve nepozabnega vzdušja iz lanskega leta.
mile
muzičar iz Prlekije
muzičar iz Prlekije
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti