Obljubljal si da gremo po sejmu v Portorožu vsi enkrat na pivo, pazi da se ne bo preveč segrelo?
Srečanje Morjeplovcev 2
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Seveda drži. Evo iz tvojega prispevka sem odprl kar novo temo. Srečanje Morjeplovcev številka 2. Kot sem že predlagal, se dobimo, ko bodo gotove zastavice, da jih vsaj delno prevzamete. Obljubljene imam do srede naslednji teden, tako da se lahko proti koncu tedna dobimo. Datum in kraj še določimo...
Kje pa bi se dobili sedaj? Če se spet v LJ, potem ne bo fer do tistih, ki so iz drugih koncev. Mogoče naredimo sedaj na štajerskem koncu, pa potem drugič kje na primorskem in tako naprej? Kaj pravite?
LP
Kje pa bi se dobili sedaj? Če se spet v LJ, potem ne bo fer do tistih, ki so iz drugih koncev. Mogoče naredimo sedaj na štajerskem koncu, pa potem drugič kje na primorskem in tako naprej? Kaj pravite?
LP
Joj, jaz imam te dni res norišnico in v petek nikakor ne morem priti... Ker se še nismo nič konkretnega domenili predlagam, da zadevo prestavimo na naslednji teden. In kakor vas je večina predlagala že zadnjič, raje naredimo srečanje kakšen dan med tednom in ne v petek, ko vas bo v teh dneh večina že odšla na svoje barke.
Zastavice danes še niso, menda pa bodo. Nočem niti biti preveč tečen, mogoče mi še danes sporočijo, da so gotove. Natisnjene so že nekaj dni, trenutno pa so pri šivilji.
LP
Zastavice danes še niso, menda pa bodo. Nočem niti biti preveč tečen, mogoče mi še danes sporočijo, da so gotove. Natisnjene so že nekaj dni, trenutno pa so pri šivilji.
LP
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Očitno se bomo še lovili okoli srečanja. Predlagam v četrtek 5.6. pozno popoldan ali zgodaj zvečer, okolica Celja, Levec (malo pred Celjem) gostišče Asado (imajo dovolj prostora in še kako posebno sobo za nas, rezervacijo lahko uredim).
Bližina avtoceste, parkirišče, mir, itd. Admin, daj zadnjo besedo.
Bližina avtoceste, parkirišče, mir, itd. Admin, daj zadnjo besedo.
Evo odločeno! Novinec, hvala za predlog!
Torej dobimo se naslednji teden v Levcu, gostilna Asado ob 19.00 uri.
P.S.: Zastavice so bile včeraj zvečer gotove, vendar jih še nisem prevzel. Pri meni bodo jutri, najbolje pa da počakamo do srečanja in jih potem razdelimo tistim, ki boste prišli...
LP in se vidimo
Torej dobimo se naslednji teden v Levcu, gostilna Asado ob 19.00 uri.
P.S.: Zastavice so bile včeraj zvečer gotove, vendar jih še nisem prevzel. Pri meni bodo jutri, najbolje pa da počakamo do srečanja in jih potem razdelimo tistim, ki boste prišli...
LP in se vidimo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti