Novoletno srečanje ljubiteljev morja in jadranja
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Novoletno srečanje ljubiteljev morja in jadranja
Bo kdo jadral ta vikend na regati kluba Wada?
Več.
Več.
Re: Novoletno srečanje ljubiteljev morja in jadranja
Jaz bom, če ne bo deževalo. Kaže pa žal na slabo vreme 
Jaz tudi. Danes kaze da bo rahel dez, bomo videli.
Jaz bi tudi šel, samo vreme ne kaže najbolje:
https://www.windguru.cz/208242
Čeprav, tudi test jadralske obleke bi prav prišel...
https://www.windguru.cz/208242
Čeprav, tudi test jadralske obleke bi prav prišel...
Lure napisal/-a:Čeprav, tudi test jadralske obleke bi prav prišel...
Jaz sem svojo čez zimo dal zašiti, tako da jo moram enkrat stestirati
Mi štartamo iz Izole ob 8:00 na Fareast 28 - upam da se kaj vidimo?
@Lure: boš kaj na barki čez vikend?
Tadejko napisal/-a:Lure napisal/-a:Čeprav, tudi test jadralske obleke bi prav prišel...
Jaz sem svojo čez zimo dal zašiti, tako da jo moram enkrat stestirati.
Mi štartamo iz Izole ob 8:00 na Fareast 28 - upam da se kaj vidimo?
@Lure: boš kaj na barki čez vikend?
S to pa boste lepo poleteli

@Tadejko: trenutno kaže, da ne bom na barki, ampak da pridemo samo za soboto na regato, tako da se vidimo tam.
Kdaj vi predvidoma štartate iz Izole proti Valdoltri?
Lure napisal/-a:@Tadejko: trenutno kaže, da ne bom na barki, ampak da pridemo samo za soboto na regato, tako da se vidimo tam.
Za prevzem smo dogovorjeni ob 8 v marini/Hangarju.
Zaenkrat premalo vetra, zato pa dobro druženje ob pršutu in joti.

Vremenska napoved je bila slaba. Jugo, valovi, dež. A kakor vremenarji večkrat usekajo mimo, so prav to naredili za včerajšnji dan. Zbrali smo se na pomolu v Valdoltri, kjer smo si privoščili odlično joto, pršut ter pijačo.

Nekatere jadrnice so bile zunaj na morju, kjer so čakale veter, ki ga pa še lep čas ni bilo.

Ostale so se drenjale ob pomolu

Štart regate je bil predviden ob 11:00, a smo štartali šele ob 14:00, ko se je prebudil rahel severni veter.
Dežja ni bilo, posijalo je celo sonce.

Bilo je veselo. Na pomolu nas je zabaval bend, kasneje tudi na morju.

Jadrnica luna (RobertB) in njena posadka je osvojila 18 mesto, med 44 sodelujočimi jadrnicami.

Zvečer je bila podelitev nagrad, v Ankaranu in zopet žurka.

Nekatere jadrnice so bile zunaj na morju, kjer so čakale veter, ki ga pa še lep čas ni bilo.

Ostale so se drenjale ob pomolu

Štart regate je bil predviden ob 11:00, a smo štartali šele ob 14:00, ko se je prebudil rahel severni veter.
Dežja ni bilo, posijalo je celo sonce.

Bilo je veselo. Na pomolu nas je zabaval bend, kasneje tudi na morju.

Jadrnica luna (RobertB) in njena posadka je osvojila 18 mesto, med 44 sodelujočimi jadrnicami.

Zvečer je bila podelitev nagrad, v Ankaranu in zopet žurka.

Jadranje je odklop
-
Daki
Žal spregledal dogodek, pa sem bil v soboto v Ankaranu
Vidim, da ste se imeli prav luštno.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Mi smo nameravali biti tam - kot zadnjih nekaj let - z malčki (en Flying Junior in nekaj l'Equipe-ov), pa je bilo za prav to soboto popoldne usposabljanje za podaljšanje veljavnosti licenc (vreme za jadralce, kondicijska priprava za jadralce, prehrana med tekmovanjem za jadralce; rezultata testov iz tega pa še nimam).
Tako je na koncu brez naju s kinpur-jem (tudi zaradi napovedanega vremena) iz tistega kluba šlo nekaj ljudi na fešto, jadrat pa letos ne. Jih bo treba še 'utrenirati' tudi za logistiko (da bodo tudi sami spravili vse potrebno do mesta regate in nazaj). Midva sva pa sproti na poti v Izolo uspela le za kake četrt ure vtakniti nos med čakajoče na veter, pa še tako sva potem kako minuto zamujala.
Vseeno je tudi brez naših letos bilo med jadrnicami nekaj malčkov: vsaj en optimist in en BIC iz JK Ljubljana (Njihov Tomaž je letos 'šprical' usposabljanje - zdaj novi zakon o športu menda predvideva obnovitev licenc na dve leti). Še nekdo (trenutno se ne spomnim imena) je zaradi te regate 'šprical' prvi dve predavanji in prišel šele na tretjega in jo menda dobro odnesel na regati, je pa najbrž izpustil fešto
Tako je na koncu brez naju s kinpur-jem (tudi zaradi napovedanega vremena) iz tistega kluba šlo nekaj ljudi na fešto, jadrat pa letos ne. Jih bo treba še 'utrenirati' tudi za logistiko (da bodo tudi sami spravili vse potrebno do mesta regate in nazaj). Midva sva pa sproti na poti v Izolo uspela le za kake četrt ure vtakniti nos med čakajoče na veter, pa še tako sva potem kako minuto zamujala.
Vseeno je tudi brez naših letos bilo med jadrnicami nekaj malčkov: vsaj en optimist in en BIC iz JK Ljubljana (Njihov Tomaž je letos 'šprical' usposabljanje - zdaj novi zakon o športu menda predvideva obnovitev licenc na dve leti). Še nekdo (trenutno se ne spomnim imena) je zaradi te regate 'šprical' prvi dve predavanji in prišel šele na tretjega in jo menda dobro odnesel na regati, je pa najbrž izpustil fešto
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta