jambor
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
jambor
POtrebujem jambor dolžine 9.00 metrov za mojo rivetto.Stari je oddelal svoje.Bil je nekoč že zlomljen in popravljan še pri prejšnjem lastniku.Mojster, kateri je popravljal je v notranjosti z moćnimi vijaki in profili ojačal zlomljeni del,sedaj pa po cca 15 letih je so na tem obmoćju nastale močne prečne razpoke.Zdi se kot da je aluminij 'zacvetel'.To ciklično v dolžini cca 0,5 metra...Prav nenavadno , zdi se da se aluminij spreminja v prah.Ne upam več dvigniti jader zaradi možnega loma.Torej jambor...nov, rabljen ...kje,po kakšni ceni...
Najraje v kompletu s snastjo in vsemi elementi in jadri...Nekoč sme slišal za neke češke varijante...
POzdrav vsem...
Najraje v kompletu s snastjo in vsemi elementi in jadri...Nekoč sme slišal za neke češke varijante...
POzdrav vsem...
.rad plujem.
- od kapitana zena
- Admiral
Hvala vam...
Selden...9m dolg po naročlilu stane 8 k eu.Me je kr stisnilo pri srcu, da za tistih 20 kg aluminija in nekaj rosfraja taka ubijalska cena.POtem sem klical v Elan...tudi vgrajujejo Selden...nič pa mi ni prodajnik rekel za kake 'jambore' na borjaču.'POtem sem našel oglas na bolhi in sedaj se odpravljam v Lj, da pogledam tisti sicer nerabljen toda 20 let star jambor.Glih prav je dolg in izgleda Ok .Še vedno je zadeva aktualna in se še priporočam za informacije.O oglaševanem jamborju bom seveda, ko ga vidim poročal.
Selden...9m dolg po naročlilu stane 8 k eu.Me je kr stisnilo pri srcu, da za tistih 20 kg aluminija in nekaj rosfraja taka ubijalska cena.POtem sem klical v Elan...tudi vgrajujejo Selden...nič pa mi ni prodajnik rekel za kake 'jambore' na borjaču.'POtem sem našel oglas na bolhi in sedaj se odpravljam v Lj, da pogledam tisti sicer nerabljen toda 20 let star jambor.Glih prav je dolg in izgleda Ok .Še vedno je zadeva aktualna in se še priporočam za informacije.O oglaševanem jamborju bom seveda, ko ga vidim poročal.
.rad plujem.
CAR napisal/-a:Elan poprodajna služba ga. Maruša
SEm poklical ga.Marušo,Lep glas, najbrž je tudi lastnica lušna.Ima samo 16 m jambor.let najbrž x2)Velik, prevelik zame.Moj je 9.00 in bolj 'tehničar'.Uf...me bodo tožili, če bom tako govoril...No, vseeno mi je obljubila,da pogleda za manjšim kje kod ali pa najde enega hudega serviserja, kteri zna iz aluminija delati 'čudeže'.
Tudi njen kolega iz druge Elan službe mi je obljubil, da bo po mejlu poslal spisek jaborjev ,doseglivih v SLo takole po vrsti sortirano po ceni in kvaliteti.SEdaj čakam na Marušo in njenega kolega, potem vam poročam ..
Boris
.rad plujem.
Evo eden se prodaja na bolhi http://www.bolha.com/navtika/navticna-o ... 1360839106
Veter v laseh, travarca v zobeh 
evovii napisal/-a:Evo eden se prodaja na bolhi http://www.bolha.com/navtika/navticna-o ... 1360839106
SEm dogovorjen z lastnikom za ogled.Samo,da skopni sneg ...Bom poročal.
.rad plujem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta