Bavaria 36 oz. kaj kupiti?
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Tudi jaz moram pohvalit Bavario, ker sem kot lastnik B30Cruiser-ke zelo zadovoljen, le da je kak meter prekratka
.
Ko sem kolebal kaj vzet v tistem času je bilo na dlani, da razliko v ceni pobira Bavaria in sicer na račun racionalne proizvodnje. Sicer mi nemški design ni čisto povšeči, ampak je pa kvaliteta in postavitev ok. Moram samo pograjat postelje, ki definitivno prekratke in se povečajo šele pri 38-ki. To je pa tudi vse zaenkrat.
Pohvaljen je tudi sail drive in motor Volvo D1-20. Pri jadranju se pa pozna da je Cruiser, ampak za tole družinsko kot se gremo mi je vredu.
Ko sem kolebal kaj vzet v tistem času je bilo na dlani, da razliko v ceni pobira Bavaria in sicer na račun racionalne proizvodnje. Sicer mi nemški design ni čisto povšeči, ampak je pa kvaliteta in postavitev ok. Moram samo pograjat postelje, ki definitivno prekratke in se povečajo šele pri 38-ki. To je pa tudi vse zaenkrat.
Pohvaljen je tudi sail drive in motor Volvo D1-20. Pri jadranju se pa pozna da je Cruiser, ampak za tole družinsko kot se gremo mi je vredu.
Pozdravljeni
Ravnokar sem se vrnil z lepega vikenda na morju in na moje veselje mi moja Bavaria še ni razpadla. Tako da sem se prav z veseljem podil po morju in skuril nekaj litrov bencina. V marini sem tudi izvedel da to sezono prihajajo na vez dve novi Bavarii 37 sport, pa ne čarterske ampak lastniške. Torej se računica še vedno izide in barke niso tako slabe kot jih nekateri šimfajo.
lpg
Ravnokar sem se vrnil z lepega vikenda na morju in na moje veselje mi moja Bavaria še ni razpadla. Tako da sem se prav z veseljem podil po morju in skuril nekaj litrov bencina. V marini sem tudi izvedel da to sezono prihajajo na vez dve novi Bavarii 37 sport, pa ne čarterske ampak lastniške. Torej se računica še vedno izide in barke niso tako slabe kot jih nekateri šimfajo.
lpg
https://medisken.si
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
tu se pa strinjam.... vsi ki plovila nimajo pravijo, da smo lastniki ladij srečni samo dvakrat,... ko ladjo kupimo in ko jo prodamo...
Je pa res, da neke rentabilnosti pri tem ravno ni.. če od računaš tisto materialno, pa ti ostane veliko drugih zadovoljstev....
Je pa res, da neke rentabilnosti pri tem ravno ni.. če od računaš tisto materialno, pa ti ostane veliko drugih zadovoljstev....
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Pozdravljeni
če bi tako na to gledali ne bi v življenju nuičesar imeli.Vse je vlaganje v nepovratna sredstva razen kaj je pač za nadaljno prodajo.Potem tudi hiše ne bi smeli imeti ,je nepovratno vlaganje dokler v njej živimo
eni so zaljubljeni v avtomobile,drugi smo v barke ,tretji v razne elektronske naprave,in prav je tako ,to je vse pogon gospodarstva.Več ljudi si bo to vse lahko privoščilo bolj bo gospodarstvo cvetelo.Mi navtiki za to že skrbimo:)
lep pozdrav
če bi tako na to gledali ne bi v življenju nuičesar imeli.Vse je vlaganje v nepovratna sredstva razen kaj je pač za nadaljno prodajo.Potem tudi hiše ne bi smeli imeti ,je nepovratno vlaganje dokler v njej živimo
lep pozdrav
val napisal/-a:če bi tako na to gledali ne bi v življenju nuičesar imeli.Vse je vlaganje v nepovratna sredstva razen kaj je pač za nadaljno prodajo.Potem tudi hiše ne bi smeli imeti ,je nepovratno vlaganje dokler v njej živimoeni so zaljubljeni v avtomobile,drugi smo v barke ,tretji v razne elektronske naprave,in prav je tako ,to je vse pogon gospodarstva.
Mah ja...saj se razumemo. V bistvu se vsi strinjamo, saj podobno dihamo, z morjem in navtiko.
Samo, midva z Gregorjem.n veva
Pa da ne zaidemo iz teme.....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov