Elan s31
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
popaj napisal/-a:Ti kar malo v recepciji povprašaj za privez. Težko verjamem, da je polno.
V dragih marinah se najde mesto. Vendar menim, da je jadrnico bolje imeti na hrvaški strani, ker v slovenskem morju pa res ni kaj delati, razen se preganjati gor in dol ob (za moje pojme! )prenaseljeni obali. In marine v Istri so cenejše od slovenskih - najdražja je v Umagu, kolikor vem.
So pa še druge prednosti, če si stacioniran malo bolj južno.
. Ja, kaj pa počneš ob Istri
Glede cen je pa tako: če greš na barko dvakrat na leto, jo imaš lahko tudi v Dubrovniku
. Če greš pa dvakrat na mesec, pa primerjaj vse stroške in boš videl, kje se ti bolj splača. Vse je na tem, koliko koristiš plovilo. Imel sem jadrnico na hr, pa me je stanje na mejah in triurna vožnja hitro "prepričala" da sem se prestavil.- da o uslugah v marini, odnosih in ostalem že naštetem sploh ne govorim
.
popaj napisal/-a:Najdražja je sigurno NG. Glede cen je pa tako: če greš na barko dvakrat na leto, jo imaš lahko tudi v Dubrovniku. Imel sem jadrnico na hr, pa me je stanje na mejah in triurna vožnja hitro "prepričala" da sem se prestavil.- da o uslugah v marini, odnosih in ostalem že naštetem sploh ne govorim
.
Točno; NG sem pozabil...je pa lepa. Ko sem lani tam iz firbca vprašal za vez, so mi rekli, da je vezov za plovila pod 10 m zmanjkalo...
Osebno (do zdaj) nisem imel posebej slabih izkušenj s hrvati, čeprav že vso življenje plujem v njihovih vodah - morda ravno zato - kdo ve?
Odstotek slabo vzgojenih pa je itak konstanten v vseh deželah, družbah in združenjih; tudi ta forum ni izjema.
Tudi jaz večino prostega časa še vedno preživim na morju, pa sem se naučil priti na morje in nazaj ob času, ko ni nobene gužve nikjer na poti.
Pa vsekakor je dobro, da smo si različni glede zahtev in pogledov na morske zadeve, pa smo zato lepo razporejeni po obalah in otokih.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov