Dufur sacrilege 41
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Dufur sacrilege 41
Pozdravljeni
Ogledujem si barko Dufur 41 sacrilage pa me zanima ali kdo kaj ve o tej barki, se jo s0lača kupi5 ali ne
Letnik 1973
Tony
Ogledujem si barko Dufur 41 sacrilage pa me zanima ali kdo kaj ve o tej barki, se jo s0lača kupi5 ali ne
Letnik 1973
Tony
Re: Dufur sacrilege 41
Lepa klasična barka, takrat je bila plastika še prave debeline in kvalitete, tako, da bi moralo biti verjetno po tej plati še vse v redu. Toda - barka ima častitljivo starost, je velika in ne ravno po zadnjih modnih smernicah. Čez leta, ko bi jo rad zamenjal, jo boš težko ali nemogoče prodal!
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
tonymk napisal/-a:Pozdravljeni
Ogledujem si barko Dufur 41 sacrilage pa me zanima ali kdo kaj ve o tej barki, se jo splača kupit ali ne
Letnik 1973.
Tony
Verjetno gre za Dufour in ne Dufur.
Zakaj nisi prilepil kakšnega linka kajti barke "sacrilage" google ne najde ???
No ja, za enkrat ne mislim o prodaji ampak o življenju na nji saj mi je Ysilonka začela razpadat, evo jo ugodno prodam sam v Guatemali je.
Iskal sem ali je kaj slabih lastnosti oziroma na kaj bi moral biti pazljiv na tej barki pa nisem nič našel.
Glede starosti pa sem se naučil do sedaj niti ni pomembno kok je barka stara, popravljal boš celo pot.
Survey je opravljen in je zelo pozitiven, opavili so ga strokovnjaki angleškega podjetja ki je specializirano za ta posel, osmoze ni, strukturnih napak ni tako da se bom kar odločil za nakup.
Iskal sem ali je kaj slabih lastnosti oziroma na kaj bi moral biti pazljiv na tej barki pa nisem nič našel.
Glede starosti pa sem se naučil do sedaj niti ni pomembno kok je barka stara, popravljal boš celo pot.
Survey je opravljen in je zelo pozitiven, opavili so ga strokovnjaki angleškega podjetja ki je specializirano za ta posel, osmoze ni, strukturnih napak ni tako da se bom kar odločil za nakup.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Napisal si napačno Dufur Sacrilage, zato nisem nič našel.
Barka je Dufour Sortilege 41, podatki... Imaš ogledano sloop ali ketch varianto?
Evo ti jo privoščim.
Ko si šel na pot bi ti vedel povedat za odlično, solidno, veliko prostornejšo barko Gib Sea 126..., 1983 za vsega 20.000,00€. sem imel ogledano, če bi šel na tako pot. Če bi takrat prodal svojo Y potem bi ti še ostal denar za dobro jo opremit (vsaj za dober avtopilot) ampak sedaj je kar je.
Barka je Dufour Sortilege 41, podatki... Imaš ogledano sloop ali ketch varianto?
Evo ti jo privoščim.
Ko si šel na pot bi ti vedel povedat za odlično, solidno, veliko prostornejšo barko Gib Sea 126..., 1983 za vsega 20.000,00€. sem imel ogledano, če bi šel na tako pot. Če bi takrat prodal svojo Y potem bi ti še ostal denar za dobro jo opremit (vsaj za dober avtopilot) ampak sedaj je kar je.
Res je, napisal sem narobe ampak takrat ko sem śel nisem vedel nekaterih stvsri ki jih sedaj vem, najraje pa se učim na svojih napakah zato pa je tako, sedaj upam da je taka kot mora biti, kako pa bo pa povem sčasoma 
Ampak vseeno bom verjetno rabil nov avtopilot tako da ze bom kontaktiral pa bova kakšno rekla na to temo.
Sloop varianta
O tole je kr lepa gospa,močnejša kot marsikatera nova kao oh in sploh fajn.Naj te nosi varno in uživaško..
Čeprav si se zatipkal pri imenu in tipu barke, sem takoj vedel, katero misliš, zato sem ti tudi tako odgovoril. Ker ne razmišljaš o njeni prodaji, je to super nakup prave barke, če je seveda cena primerna. Tudi jaz bi z lahkoto živel na njej!
Ja saj to sem ravno gledal močna barka pa še vedno lahko tudi sam jadraš. Ohranjena je odlično, danes sem celo našel gor komplet potapljaško opremo. Sicer mi je obleka premajhna vse drugo pa špila.
Cena, sitnica kot bi rekel v Alan Fordu, ampak glede na survey je res odlično ohranjena in ni kakšnih napak. Malenkosti pa so vedno.
Aha cena 21jurju eur kar se mi ne zdi preveč. Po netu sam jih gledal za 40 in več.
Nimam elektronskega avtopilota ima pa vetrnega Aries, bom še dodal električnega za te krajše relacije, moram poiskat kaj cenovno ugodnega. Elektrika je menjana 4 leta nazaj, pripone 8 let nazaj itd.
Zdaj pa mal našminkat pa v vodo, aha pa še registracijo na Nizozemskem in to je to.
Cena, sitnica kot bi rekel v Alan Fordu, ampak glede na survey je res odlično ohranjena in ni kakšnih napak. Malenkosti pa so vedno.
Aha cena 21jurju eur kar se mi ne zdi preveč. Po netu sam jih gledal za 40 in več.
Nimam elektronskega avtopilota ima pa vetrnega Aries, bom še dodal električnega za te krajše relacije, moram poiskat kaj cenovno ugodnega. Elektrika je menjana 4 leta nazaj, pripone 8 let nazaj itd.
Zdaj pa mal našminkat pa v vodo, aha pa še registracijo na Nizozemskem in to je to.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost