Tudi jaz sem na Hvaru. Danes v Vrboski na črpalki sem opazoval polno marino bark. Predvsem čarterskih. Je pa res kar nekaj katamaranov in kakšna jadrnica, ki se priveže v domači uvali, sploh zadnja dva dneva, ko je pihal jugo. Razen tega, da je bila danes marina polna, jaz razlike v številu bark niti ne opazim.
Jelsa in Vrboska pa kažeta povprečno število turistov. Lani jih je bilo v tem času manj, prejšnja leta pa več. Apartmaji po uvalah pa so večinoma zasedeni.
MKN
Novo na Bolu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Re: Novo na Bolu
Hrvati imajo to "smolo", da je Jadran najbližje lepo morje za večino srednjeevropejcev in se jim ni treba preveč trudit za turiste.
Tudi prodajalkam v bivši Jugi se ni bilo treba preveč trudit za kupce in se večinoma niso (vsa čast izjemam). Še danes se spomnim neprijaznih prodajalk iz tistega časa
Spomnim se tudi prvih nakupov v gnilem kapitalizmu (ZDA), ko nisem mogel verjet, kako prijazni so prodajalci in natakarji v primerjavi z našimi. Ampak tam so jih ves čas učili, da morajo biti prijazni do strank, tiste ki niso bili dovolj prijazni, so pa pač odpustili.
Pa tam so prodajalci in natakarji plačani od prometa in napitnin
Tudi prodajalkam v bivši Jugi se ni bilo treba preveč trudit za kupce in se večinoma niso (vsa čast izjemam). Še danes se spomnim neprijaznih prodajalk iz tistega časa
Spomnim se tudi prvih nakupov v gnilem kapitalizmu (ZDA), ko nisem mogel verjet, kako prijazni so prodajalci in natakarji v primerjavi z našimi. Ampak tam so jih ves čas učili, da morajo biti prijazni do strank, tiste ki niso bili dovolj prijazni, so pa pač odpustili.
Pa tam so prodajalci in natakarji plačani od prometa in napitnin
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Če bi bilo to res, bi bili Hrvati med najbolj prijaznimi Evropejci... skupaj s Srbi, Črnogorci, Albanci, Ukrajinci in Moldavci.
H2O napisal/-a:Če bi bilo to res, bi bili Hrvati med najbolj prijaznimi Evropejci... skupaj s Srbi, Črnogorci, Albanci, Ukrajinci in Moldavci.
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Ravno zaradi tega kar navajate, grem jaz na dopust po 15.8. ko se malo umiri in nikoli do sedaj slabih izkušenj. Zalivi manj polni, enako restavracije....je pa res da so krajsi dnevi, kar mi v vecji meri ustreza saj se ob 21.00 shladi in je spanje prijetnejse. Skratka kakor komu ustreza.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Vidim,da po osmih letih, od kar sem odplul iz hr v Grčijo, ni nobene spremembe. Maček se spreobrne , ko se v jamo zvrne.
Samo, smo pa Slovenci malo čudno spolno vsmerjeni :jao nemoj....ma vidimo se opet....
Samo, smo pa Slovenci malo čudno spolno vsmerjeni :jao nemoj....ma vidimo se opet....
Pusti nek traje ,mada je bol..lalalala bi skor lahk postala naša himna
Eh, navada. Se pač poveča vnos alkohola
Sem se prve dve sezoni po Grčiji iz navade mazal z vazelinom pred vsakim pristankom.
Sem se prve dve sezoni po Grčiji iz navade mazal z vazelinom pred vsakim pristankom.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta