H2O napisal/-a:1stofficer napisal/-a:Tok mi je lepa, da je šla kar lepo na ozadje zaslona
Baje je to dober način, da dobiš, kar si želiš![]()
Ampak samo želja ponavadi ni dovolj. Je treba tudi ukrepat
Tko pravijo ja
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
H2O napisal/-a:1stofficer napisal/-a:Tok mi je lepa, da je šla kar lepo na ozadje zaslona
Baje je to dober način, da dobiš, kar si želiš![]()
Ampak samo želja ponavadi ni dovolj. Je treba tudi ukrepat
H2O napisal/-a:MatkoBatko napisal/-a:Tole zbijemo na 60k
Težko, ker je že prodana
1stofficer napisal/-a:No tole pa sploh dobr izgleda. Novost, Beneteau First 36 izpod skalpela seascape ekipe !!!![]()
https://seascape-edition.com/news/first ... lance-9007

polanc napisal/-a:Tist kos plastike,ki takim barkam manjka in so v mojih očeh polizdelki bi tehtal 30 kil.Če je to pri 12 m barke težava..zakaj pol vlačimo s seboj 150 l nafte,300 l vode in še 200 pijače..isto bi videl kako barka glisira..
Marchi napisal/-a:polanc napisal/-a:Tist kos plastike,ki takim barkam manjka in so v mojih očeh polizdelki bi tehtal 30 kil.Če je to pri 12 m barke težava..zakaj pol vlačimo s seboj 150 l nafte,300 l vode in še 200 pijače..isto bi videl kako barka glisira..
Polanc, po 200 litrih pijače glisira vsa posadka, barka pa je lahko varno privezana v marini.
Drugače pa je krma verjetno odprta zato, da voda, ko zarije v val, hitro odteče. Poleg dodatne teže, seveda.
Nikola T. napisal/-a:Z varnostjo sem mislil predvsem na občutek, ki ga imaš ob plovbi pri odprti krmi, še posebej na nočnih prečenjih. Mene bi bilo zelo strah pluti s tako barko še posebej z otroci ali starejšimi. Nemalokrat se zgodi, da se kdo spodtakne, pade in zelo hitro bi se znašel v takem primeru v vodi.
Kot skiper sem že doživel, ko je ženska omedlela med jadranjem v orco in se prevrnila na k sreči veliko krmno ploščad, kjer se je ustavila. V kolikor bi bila krma strma ali odrezana, bi jo verjetno za vedno izgubili. Ko je prišla k sebi sploh ni vedela, da bi ji bilo prej kakorkoli slabo samo enostavno je zlezla skupaj.
1stofficer napisal/-a:Nikola T. napisal/-a:Z varnostjo sem mislil predvsem na občutek, ki ga imaš ob plovbi pri odprti krmi, še posebej na nočnih prečenjih. Mene bi bilo zelo strah pluti s tako barko še posebej z otroci ali starejšimi. Nemalokrat se zgodi, da se kdo spodtakne, pade in zelo hitro bi se znašel v takem primeru v vodi.
Kot skiper sem že doživel, ko je ženska omedlela med jadranjem v orco in se prevrnila na k sreči veliko krmno ploščad, kjer se je ustavila. V kolikor bi bila krma strma ali odrezana, bi jo verjetno za vedno izgubili. Ko je prišla k sebi sploh ni vedela, da bi ji bilo prej kakorkoli slabo samo enostavno je zlezla skupaj.
To pa se strinjam ja. Mojega firsta je prejsnji lastnik prodal ravno zaradi vnukov, ki se niso pocutili varno, vkljucno z njim
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost