Otrgan muring poškodovana barka
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Otrgan muring poškodovana barka
Imam težavo ,da je bil pred 14 dnevi,ko je bil močan jugo in mi je odtrgalo prednji muring ,barka pa je posledično udarila v pomol in je poškodovana .Marina je korektno postopala in odprla postope pri svoji zavarovalnici . Zavarovalnica pa sedaj postope uereja zb mano kot lastnikom plovila.Ima kedo od vas kaj iskušen stem
Re: Otrgan muring poškodovana barka
Jaz imam izkušnje s škodo v ACI marini. Nobenih problemov nisem imel in zavarovalnica (od marine) mi je povrnila celotno škodo.
Jaz sem sedaj v začetni fazi tako ,da javim ko kakšen rezultat .Me pa nekaj zanima ali si sam saniral to al si dal komu to naredit .Zanima me kako jeto z izplačilom,a si moral prinesti račune ali soti plačali po predračunu.
Ti kar zaupaj popravilo licenciranemu plastičarju.
Nato naj izda potrdilo in poročilo in vse skupaj predaj zavarovalnici.
Glede na to, kako se boš zmenil, lahko za popravilo poskrbi kar marina.
Nimaš kaj sam rihtat. Zavarovalnica izplača po fakturi in že dolgo se na njihov račun ne da več služit…
Nato naj izda potrdilo in poročilo in vse skupaj predaj zavarovalnici.
Glede na to, kako se boš zmenil, lahko za popravilo poskrbi kar marina.
Nimaš kaj sam rihtat. Zavarovalnica izplača po fakturi in že dolgo se na njihov račun ne da več služit…
luna napisal/-a:Me pa nekaj zanima ali si sam saniral to al si dal komu to naredit.
Dal sem to narest lokalnemu mojstru za teak (vrv sosednje barke mi je poškodovala teak na krmni platformi).
Jaz sem imel podobno izkušnjo pred leti v marini Veruda. Obvestili so me o poškodbi, ter mi zatrdili, da ne se sekirat, ker bodo oni vse poštimali. Vseeno sem se takoj odpeljal v Verudo. Bil je razbit spojler na krmi. Dogovorili smo se, da jadrnico dvignejo na kopno, popravijo spojler, ter celotno dno premažejo z dvema rokama antifoulinga. Delo so korektno opravili.
Jadranje je odklop
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti