Ankaranska regata

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

Ankaranska regata

OdgovorNapisal/-a Joško » Ne Jan 10, 2010 22:06

Prva regata ali "Srečanje ljubiteljev morja in jadranja" v letošnjem letu se je odvijala pred Ankaranom v zelo sprejemljivem vremenu. Najprej leden dež, ki je dobesedno žgal po obrazu pa do sonca. Verjetn je temu botrovalo tudi majhno število jadrnic in udeležencev.
No, prišli so tisti najbolj zagriženi, vsak se je trudil po svojih močeh in na koncu bil nagrajen z počastitvijo organizatorja. Brez jote, brodeta, odojka in kuhančka na Ankaranski regati pač ne gre.
Na razglasitvi pa nas je z obiskom počastila tudi simpatična "Vinska kraljica".
Morjeplovca pa nisem nobenega srečal!??

LP
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
barba&capo
Kontraadmiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a barba&capo » Po Jan 11, 2010 11:11

Jaz se regate nisem udeležil, ker je imela prednost študentska ekipa, ki se šele uvaja. In takšne regate, kjer je uvrstitev drugotnega pomena, so za ljudi, ki začenjajo z regatiranjem, zelo primerne. Posadk je bilo sicer malo (11; vir:JZS) a je bilo vzdušje (po besedah sojadralcev) pred, med in po regati (tako kot je že Joško povedal) takšno kot je za to regato običajno - odlično! Ko dobim slike jih prilepim.
LP
Uporabniški avatar
Joško
Admiral

OdgovorNapisal/-a Joško » To Jan 12, 2010 00:39

Kot si napisal, uvrstitev je povsem drugotnega pomena. Čeprav smo bili generalno drugi, so pokal rajši namenili zadnjemu - "Pošteno zadnjemu". Ampak tudi to nekaj šteje in nihče ni bil razočaran. Kuhanček je bil pa dober.
Kajpak, Ta pravi Morjeplovci
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Jan 12, 2010 11:32

Sem imel resen namen priti, pa sta bili obe moji dami doma na termometrih, tako da sem bil čajna kuhinja...
Škoda. Pa drugič.

Spoštovanje do udeležencev!
Ste ta pravi!

Za slikce se pa priporočamo.
EL CAPITANO
Admiral
Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula

Re: Ankaranska regata

OdgovorNapisal/-a EL CAPITANO » To Jan 12, 2010 11:34

Joško napisal/-a:Prva regata ali "Srečanje ljubiteljev morja in jadranja" v letošnjem letu se je odvijala pred Ankaranom v zelo sprejemljivem vremenu. Najprej leden dež, ki je dobesedno žgal po obrazu pa do sonca. Verjetn je temu botrovalo tudi majhno število jadrnic in udeležencev.
No, prišli so tisti najbolj zagriženi, vsak se je trudil po svojih močeh in na koncu bil nagrajen z počastitvijo organizatorja. Brez jote, brodeta, odojka in kuhančka na Ankaranski regati pač ne gre.

LP

Iz Paga je mal dolga :cry: Pa še vreme je skoz :evil:
FISHING & SAILING IS LIFE
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

Re: Ankaranska regata

OdgovorNapisal/-a evovii » To Jan 12, 2010 14:10

Joško napisal/-a:Prva regata ali "Srečanje ljubiteljev morja in jadranja" v letošnjem letu se je odvijala pred Ankaranom v zelo sprejemljivem vremenu. Najprej leden dež, ki je dobesedno žgal po obrazu pa do sonca. Verjetn je temu botrovalo tudi majhno število jadrnic in udeležencev.

LP

Škoda, ker se nisva srečala. Jaz sem se sicer imel namen udeležiti regate, vendar mi je višja sila to preprečila tako, da sem prišel v Vldoltro šele okoli 13.00 ure in vstrajal nekje do podelitve nagrad. Škoda ker se nisva srečala. Morda pa sva se pa se nisva poznala :D Drugače je bilo pa super, pa še svojo barko sem šel mal preluftat :D

Upam, da se vidimo drugič.

Lp Andrej
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Joško
Admiral

OdgovorNapisal/-a Joško » To Jan 12, 2010 19:09

Evovii, nekako sem bil prepričan, da je kakšen taprav Morjeplovec na regati, problem je, da se ne poznamo vsi med sabo. Zagotovo tisti, ki še nimamo taprave kilometrine na forumu. Zato pridem na srečanje.
Naslednja ideja:

našitek kluba Morjeplovec z všitim nick-om.

LP
Uporabniški avatar
barba&capo
Kontraadmiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a barba&capo » Sr Jan 13, 2010 21:54

Marchi napisal/-a:Za slikce se pa priporočamo.

Nekaj slik za pokušino (upam, da ni nič narobe če lepim fotografije katerih nisem sam avtor, so pa javno dostopne na naslovu www.wada.si).
Slika
ko je pomol prekratek

Slika
bo šlo po premcu?

Slika
pozdrav fotografu

Slika
naš support boat

Slika
Slika

Slika
študentska posadka FPP

Slika
vinska kraljica

Slika
izvirni pokali

Slika
same dobrote

LP
Uporabniški avatar
Joško
Admiral

OdgovorNapisal/-a Joško » To Jan 19, 2010 22:57

Na 1. sliki so vse štiri barke, ki so bile med prvimi:
od leve 1.mesto Scorpio, 3.mesto Solaria, 2.mesto Marina2, 4.mesto Sinkopa
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Sr Jan 20, 2010 14:07

Organizacija je bila res super, pa še vreme je šlo kar na roko. Madona.. naslednje leto se bomo mogli zmenit pa sestavit eno ekipo morjeplovcev... ta bi bila tud dobra (da mal pokažemo kaj znamo :D )
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov