Prva regata ali "Srečanje ljubiteljev morja in jadranja" v letošnjem letu se je odvijala pred Ankaranom v zelo sprejemljivem vremenu. Najprej leden dež, ki je dobesedno žgal po obrazu pa do sonca. Verjetn je temu botrovalo tudi majhno število jadrnic in udeležencev.
No, prišli so tisti najbolj zagriženi, vsak se je trudil po svojih močeh in na koncu bil nagrajen z počastitvijo organizatorja. Brez jote, brodeta, odojka in kuhančka na Ankaranski regati pač ne gre.
Na razglasitvi pa nas je z obiskom počastila tudi simpatična "Vinska kraljica".
Morjeplovca pa nisem nobenega srečal!??
LP
Ankaranska regata
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Ankaranska regata
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Jaz se regate nisem udeležil, ker je imela prednost študentska ekipa, ki se šele uvaja. In takšne regate, kjer je uvrstitev drugotnega pomena, so za ljudi, ki začenjajo z regatiranjem, zelo primerne. Posadk je bilo sicer malo (11; vir:JZS) a je bilo vzdušje (po besedah sojadralcev) pred, med in po regati (tako kot je že Joško povedal) takšno kot je za to regato običajno - odlično! Ko dobim slike jih prilepim.
LP
LP
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Re: Ankaranska regata
Joško napisal/-a:Prva regata ali "Srečanje ljubiteljev morja in jadranja" v letošnjem letu se je odvijala pred Ankaranom v zelo sprejemljivem vremenu. Najprej leden dež, ki je dobesedno žgal po obrazu pa do sonca. Verjetn je temu botrovalo tudi majhno število jadrnic in udeležencev.
No, prišli so tisti najbolj zagriženi, vsak se je trudil po svojih močeh in na koncu bil nagrajen z počastitvijo organizatorja. Brez jote, brodeta, odojka in kuhančka na Ankaranski regati pač ne gre.
LP
Iz Paga je mal dolga
FISHING & SAILING IS LIFE
Re: Ankaranska regata
Joško napisal/-a:Prva regata ali "Srečanje ljubiteljev morja in jadranja" v letošnjem letu se je odvijala pred Ankaranom v zelo sprejemljivem vremenu. Najprej leden dež, ki je dobesedno žgal po obrazu pa do sonca. Verjetn je temu botrovalo tudi majhno število jadrnic in udeležencev.
LP
Škoda, ker se nisva srečala. Jaz sem se sicer imel namen udeležiti regate, vendar mi je višja sila to preprečila tako, da sem prišel v Vldoltro šele okoli 13.00 ure in vstrajal nekje do podelitve nagrad. Škoda ker se nisva srečala. Morda pa sva se pa se nisva poznala
Upam, da se vidimo drugič.
Lp Andrej
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Evovii, nekako sem bil prepričan, da je kakšen taprav Morjeplovec na regati, problem je, da se ne poznamo vsi med sabo. Zagotovo tisti, ki še nimamo taprave kilometrine na forumu. Zato pridem na srečanje.
Naslednja ideja:
našitek kluba Morjeplovec z všitim nick-om.
LP
Naslednja ideja:
našitek kluba Morjeplovec z všitim nick-om.
LP
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Marchi napisal/-a:Za slikce se pa priporočamo.
Nekaj slik za pokušino (upam, da ni nič narobe če lepim fotografije katerih nisem sam avtor, so pa javno dostopne na naslovu www.wada.si).
ko je pomol prekratek
bo šlo po premcu?
pozdrav fotografu
naš support boat
študentska posadka FPP
vinska kraljica
izvirni pokali
same dobrote
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov