Transport Francija

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

Kariera
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Kariera » Pe Feb 03, 2017 18:18

polanc napisal/-a:Nismo pa še povprašal novopečenega lastnika al je to 5 al 20 m dolga mrcina..Tud to bi blo fajn vedet predno planirate premike po vod,po kopnem,po ..Alesio in surfarji so špicna ekipa za takle transfer..

Pocasi, pocasi... :D Barka je 44ft, zaenkrat sem v telefonskem in mail kontaktu, ce me bo zadosti zagrablo, bom najprej peljal familijo na vikend paket v Anglijo, z obveznim ogledom marine... In ce bi slo vse po sreci, se zacne zares.. ☺
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Feb 03, 2017 18:47

Lepo,pa leeepo postrezi familiji,da bodo vsi veseli in za nakup.No je pa 44 feet podatek.Torej za 4 super komot in komot so 4je dost za jadrat v vsakem morju z njo.Evo Alesio mal preštudiri zdej pozim etape ,tko ko si varno vodu surferje.Pa Yonija 1300 tud nucate,da bomo mi bolj on line..
Pa ne zamerit bolan sem ,pa mi je dolg cajt in mal nakladam. :lol:
Uporabniški avatar
MarjanT
Admiral
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a MarjanT » Pe Feb 03, 2017 20:02

Zanimivo. Ko sem pričel brati prispevek, sem si rekel, moram poklicati Alesjota in mu predlagat, da se ponudi za prevoz. Ko sem prišel proti koncu strani, sem pa rekel - no zdaj smo pa tam.
Jadranje je odklop
Kariera
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Kariera » Pe Feb 03, 2017 20:09

polanc napisal/-a:Lepo,pa leeepo postrezi familiji,da bodo vsi veseli in za nakup.No je pa 44 feet podatek.Torej za 4 super komot in komot so 4je dost za jadrat v vsakem morju z njo.Evo Alesio mal preštudiri zdej pozim etape ,tko ko si varno vodu surferje.Pa Yonija 1300 tud nucate,da bomo mi bolj on line..
Pa ne zamerit bolan sem ,pa mi je dolg cajt in mal nakladam. :lol:

Sej zato je forum... Vidim da peljete v to smer, ker o demontazi in montazi jambora ni blo se niti besede... Sumim na dogovor iz ozadja... ☺ 8)
andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

OdgovorNapisal/-a andrejv » Pe Feb 03, 2017 20:25

alesjo napisal/-a:Najbolje, da tiste stroške, ki bi jih imel za prevoz po kopnem daš meni in jo pripeljem po vodi in z jadri, tako kot je treba 8) res, da bi trajalo več časa, bi bila pa barka preizkušena :wink: :D

Evo, jaz živim v Bruslju, se javim za pomoč vsaj preko kanala do Francije...
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Feb 03, 2017 20:31

Jambor je snet v eni uri ,Mala malca je odklopit tiste zajle,paziš na rolo,pa jasno kable odklopiš ali pocvikaš in pol nardiš konektorje.Dvigalo ga prime pod križem in le drži,da snameš še bolcen na peti.Če je pa skoz barko pa še manšeto odšniraš.Ravno prejšnjo soboto smo enga podrli.
Tura za jadrat bi pa kr bila ja.In vetra je tud neki ponavad...
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Pe Feb 03, 2017 20:40

Kariera napisal/-a:
polanc napisal/-a:Nismo pa še povprašal novopečenega lastnika al je to 5 al 20 m dolga mrcina..Tud to bi blo fajn vedet predno planirate premike po vod,po kopnem,po ..Alesio in surfarji so špicna ekipa za takle transfer..

Pocasi, pocasi... :D Barka je 44ft, zaenkrat sem v telefonskem in mail kontaktu, ce me bo zadosti zagrablo, bom najprej peljal familijo na vikend paket v Anglijo, z obveznim ogledom marine... In ce bi slo vse po sreci, se zacne zares.. ☺

:) Ohoho, bravo, barka taprava, pa še preden prideš do SLO lahko komot, seveda, če ti čas dopušča obkrožiš oblo in potem proti domu :wink: 8) :D
Kariera
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Kariera » So Feb 04, 2017 12:06

alesjo napisal/-a:
Kariera napisal/-a:

:) Ohoho, bravo, barka taprava, pa še preden prideš do SLO lahko komot, seveda, če ti čas dopušča obkrožiš oblo in potem proti domu :wink: 8) :D

Mogoče enkrat... če uspe nakup sporočim, kako jo bom spravil do SLO. Drugače ste pa top ekipa, prav zanimivo spremljat. :D
Uporabniški avatar
MarjanT
Admiral
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a MarjanT » So Feb 04, 2017 12:59

Če ni skrivnost, ali lahko poveš kakšen model in tip jadrnice je ?
Jadranje je odklop
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » So Feb 04, 2017 13:47

Ja plačat jo boš moral žal sam,ropotamo pa tok ,da se že jambor tam na Angleškem trese...
Kariera
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Kariera » So Feb 04, 2017 13:48

MarjanT napisal/-a:Če ni skrivnost, ali lahko poveš kakšen model in tip jadrnice je ?

Moody 44.
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » So Feb 04, 2017 13:52

Lepaa,pa cene pa tud držijo madona.Je kvaliteta ni kaj.Alesio bo počas pakiral,tko da se do pomladi vrne domov,da še kaj nardi pred dopustom...tko da kmal kup.. :lol:
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » So Feb 04, 2017 14:17

:shock: 8) Uuuauu, če imaš tako barko sploh ne rabiš več ne stanovanja niti hiše, jaz bi se sigurno preselil na njo :D in verjetno ne bi nikoli več živel na kopnem 8)

Slika
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » So Feb 04, 2017 14:19

Je bomba ja tud izdelava...je top.Ohranja ceno po precej letih
Pa mal si forum raztegnu prjatu...Pakiraš že napol a??? :lol:
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » So Feb 04, 2017 14:21