polanc napisal/-a:Nismo pa še povprašal novopečenega lastnika al je to 5 al 20 m dolga mrcina..Tud to bi blo fajn vedet predno planirate premike po vod,po kopnem,po ..Alesio in surfarji so špicna ekipa za takle transfer..
Pocasi, pocasi...
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
polanc napisal/-a:Nismo pa še povprašal novopečenega lastnika al je to 5 al 20 m dolga mrcina..Tud to bi blo fajn vedet predno planirate premike po vod,po kopnem,po ..Alesio in surfarji so špicna ekipa za takle transfer..
polanc napisal/-a:Lepo,pa leeepo postrezi familiji,da bodo vsi veseli in za nakup.No je pa 44 feet podatek.Torej za 4 super komot in komot so 4je dost za jadrat v vsakem morju z njo.Evo Alesio mal preštudiri zdej pozim etape ,tko ko si varno vodu surferje.Pa Yonija 1300 tud nucate,da bomo mi bolj on line..
Pa ne zamerit bolan sem ,pa mi je dolg cajt in mal nakladam.
Kariera napisal/-a:polanc napisal/-a:Nismo pa še povprašal novopečenega lastnika al je to 5 al 20 m dolga mrcina..Tud to bi blo fajn vedet predno planirate premike po vod,po kopnem,po ..Alesio in surfarji so špicna ekipa za takle transfer..
Pocasi, pocasi...Barka je 44ft, zaenkrat sem v telefonskem in mail kontaktu, ce me bo zadosti zagrablo, bom najprej peljal familijo na vikend paket v Anglijo, z obveznim ogledom marine... In ce bi slo vse po sreci, se zacne zares.. ☺
alesjo napisal/-a:Kariera napisal/-a:polanc napisal/-a:Nismo pa še povprašal novopečenega lastnika al je to 5 al 20 m dolga mrcina..Tud to bi blo fajn vedet predno planirate premike po vod,po kopnem,po ..Alesio in surfarji so špicna ekipa za takle transfer..
Pocasi, pocasi...Barka je 44ft, zaenkrat sem v telefonskem in mail kontaktu, ce me bo zadosti zagrablo, bom najprej peljal familijo na vikend paket v Anglijo, z obveznim ogledom marine... In ce bi slo vse po sreci, se zacne zares.. ☺
Ohoho, bravo, barka taprava, pa še preden prideš do SLO lahko komot, seveda, če ti čas dopušča obkrožiš oblo in potem proti domu
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov