"Robizonsko" jadranje

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

Re: "Robizonsko" jadranje

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Apr 19, 2018 13:25

Se še da po robinzonsko, jaz sem lani po 32 dnevnem potepanju po jadranu iz skrajnega severa jadrana pa do juga pelješca vsaj 10 noči spal čisto sam v zalivih, nikjer žive duše, če nočeš gužve se vedno dobi take zalive. Je pa res, da je na jugu jadrana manj gužve, najslabši je severni in srednji jadran, se pa vedno da dobit miren kotiček, vsaj za čez noč.
fakinx
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fakinx » Če Apr 26, 2018 13:57

alesjo napisal/-a:...vsaj 10 noči spal čisto sam v zalivih, nikjer žive duše, če nočeš gužve se vedno dobi take zalive. Je pa res, da je na jugu jadrana manj gužve, najslabši je severni in srednji jadran, se pa vedno da dobit miren kotiček, vsaj za čez noč.

He, he, Alesio, se mi zdi da sva se srečala lani na Premudi (vsaj mislim da si bil ti). Zavezan v četverovez čez cel zaliv in nobenega spustil zraven...
:lol:
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Apr 26, 2018 15:33

fakinx napisal/-a:
alesjo napisal/-a:...vsaj 10 noči spal čisto sam v zalivih, nikjer žive duše, če nočeš gužve se vedno dobi take zalive. Je pa res, da je na jugu jadrana manj gužve, najslabši je severni in srednji jadran, se pa vedno da dobit miren kotiček, vsaj za čez noč.

He, he, Alesio, se mi zdi da sva se srečala lani na Premudi (vsaj mislim da si bil ti). Zavezan v četverovez čez cel zaliv in nobenega spustil zraven...
:lol:
Verjetno si zgrešil :) ,če bi res pričakoval hudo nevihto bi bil mogoče na sidru in dvakrat vezan na obalo, tako pa sem bil predlani, ampak ni bilo žive duše tam, jaka oluja ravno na hr. praznik oluje. :lol:
fakinx
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fakinx » Če Apr 26, 2018 18:55

No, pol sem sem se pa smoču... :D
Je bil pa tam en s podobno barko in res v četverovezu z ene 15m placa levo desno sam samcat glih tam, ko sem sam hotel malo premora pred močno burjo. Pol sem malo pizdil in našel zavetje malo naprej skoraj pred mestom na enem neoznačenem mrtvem sidru. Pa je bilo za zdržat...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost