LP
Starkel 34
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
mitja P pa kaj so vam dali v petek za pit,da ste vsi znoreli za rjuhami
tudi mojemu skiperju1 se nekaj obrača v glavi-je tud bil v petek v Izoli
še dober da sem bil v izoli v soboto,da ne bi še mene spreobrnili. vidim da se premalo družiš z nami motornjaki.zgleda da na naslednji ruti ostanema sama s sandijem.
sicer pa grem ta teden na jezero probat jadrnico če so že tolk popularne
v oktobru se moramo obvezno dobit da razčistimo stvari,ker se nekaj čudnega dogaja na tem forumu.
admin prosim briši rubriko -jadrnice-

tudi mojemu skiperju1 se nekaj obrača v glavi-je tud bil v petek v Izoli
še dober da sem bil v izoli v soboto,da ne bi še mene spreobrnili. vidim da se premalo družiš z nami motornjaki.zgleda da na naslednji ruti ostanema sama s sandijem.
sicer pa grem ta teden na jezero probat jadrnico če so že tolk popularne
v oktobru se moramo obvezno dobit da razčistimo stvari,ker se nekaj čudnega dogaja na tem forumu.
admin prosim briši rubriko -jadrnice-
Lp CC
ja pa ja lipnik, neč brisat, sicer pravijo, da bo recesija šele tedaj, ko bodo dame noči zastonj dajale, samo zato, da vzdržujejo kondicijo, vendar kljub temu, da imam pokalo na moji gumici mislim, da živiš bolj z naravo, ko počasi jezdiš na valovih ob šumenju morja in si počasi ogleduješ obalo medtem, ko te gate na zajlah počasi vlečejo naprej.
Veter pa mislim, da še nekaj časa ne bo dodatno obdavčen, tako, da tudi, če bo še večja recesija, pogon bo,(če bo jadrnica) kaka riba se bo pa tudi še menda v morju najdla, da se poje, da ne trpijo želodčki.
Edina pomanjkljivost je, da se na oceanu ne da še gob pa borovnic nabirati, drugače pa je vse OK.
pozdrav PACEK
Veter pa mislim, da še nekaj časa ne bo dodatno obdavčen, tako, da tudi, če bo še večja recesija, pogon bo,(če bo jadrnica) kaka riba se bo pa tudi še menda v morju najdla, da se poje, da ne trpijo želodčki.
Edina pomanjkljivost je, da se na oceanu ne da še gob pa borovnic nabirati, drugače pa je vse OK.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta