No takle mamo.Nekaj malenkosti sem postoril,ne veliko saj mi negresta na roko niti letni čas niti prednovoletni čas.Nisem ravno ažuren,upam ,da bo drugo leto bolje.
Nakratko ,postoril sem sledeče;demontiral obloge v notranjosti,ter uglavnem demontiral večino stvari na palubi.Povzetek stanja sledi v kratkem.Vsem hvala za namige in pozdrave.
LP
Lupinica
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
-
Tutankamon
- Desetnik
- Kraj: Zaplana, Vrhnika
-
Tutankamon
- Desetnik
-
Tutankamon
- Desetnik
Jadralci, pomoč.Poizkušam narediti kuhinjski del ,ker lahko delam v toplejši garaži in takoj dilema . Namreč barka je imela kuhalnik na dva plina ter na gugalnico ,ki ima zelo dolgo ročico , takšna pa mi vzame veliko prostora . Kaj naredim če postavim štedilnik togo na podstavek.
Kaj je boljši kompromis , več prostora v kuhinjskem bloku ali nihalo.Dilema izhaja iz predvidevanj , da se ne bo kuhalo med plovbo.
Hvala in LP
Kaj je boljši kompromis , več prostora v kuhinjskem bloku ali nihalo.Dilema izhaja iz predvidevanj , da se ne bo kuhalo med plovbo.
Hvala in LP
Med plovbo verjetno ne boš kuhal, vsaj jaz ne.. ne bom kuhal, bom raj bruhal.. pravijo
kakorkoli že, naredi da ti bo odgovarjalo da lahko kuhaš takrat, ko boš zasidran kje, kjer ne bo prevelikega prometa okoli barke, da ti kastrole ne poletijo po tleh.. jaz sem zadevo naredil kar fiksno, pa se dobro obnese.. med plovbo kuhajo tisti, ki se vozijo po oceanih.. pri nas pa smo bolj žejni kot lačni.. 
MORJE, ŠIROKA CESTA..
Na prejšnji barki (jadrnica 6,5m) sem naredil malo prenosno kuhinjo s fiksnim dvojnim kuhalnikom na plin kupljenim v Merkurju za male pare. Pod kuhalnikom sem imel omarico za posodo, začimbe...
Zadeva se je odlično obnesla. Lahko smo kuhali v barki, v kokpitu, na obali...
Če bi rad videl načrt ti pošljem na mail v ACAD-v ali v PDF-u.
Ko sem videl tvoje fotografije notranjosti me je zelo spomnilo na enako sceno, ko sem sam začel prenavljat staro barko. Ne veš ali bi se razjokal ali smejal
Kar pogumno
Edo
Zadeva se je odlično obnesla. Lahko smo kuhali v barki, v kokpitu, na obali...
Če bi rad videl načrt ti pošljem na mail v ACAD-v ali v PDF-u.
Ko sem videl tvoje fotografije notranjosti me je zelo spomnilo na enako sceno, ko sem sam začel prenavljat staro barko. Ne veš ali bi se razjokal ali smejal
Kar pogumno
Edo
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov