Boot 2012 jadrnice by Al
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
-
blazgrapar
Hmm
Sej tole je vse fajn. Ampak za večino pomoje zapravljanje časa, ker nam to nikoli ne bo dosegljivo.
Na tejle strani mojstri oceanov razpravljajo kaka bi morala bit barka za ocean.
http://www.morganscloud.com/2012/02/09/ ... ruising%29
Razpravljajo tudi od tem kaka bi morala biti cena, da bi bila zadeva dosegljiva navadnim smrtnikom. Ampak če upoštevamo, da je letna plača izobraženega slovenca ene trikrat manjša kot plača v kaki drugi razviti državi so to kar naenkrat še bolj oddaljene sanje.
Pa če je Šterk lahko šel okoli sveta z tisto svojo banjo al pa Mušič z tisto elanko potem res morda ni treba imeti res najdražjo in največjo barko. Pa verjetno nastane več materiala za zanimivo knjigo ob koncu življenja. No, ali pa se povsem motim.
Morda pa so vseeno danes dovoljene sanje, jutri je pa spet nov dan pa služba.
Lep pozdrav od jadraskega analfabeta.
Na tejle strani mojstri oceanov razpravljajo kaka bi morala bit barka za ocean.
http://www.morganscloud.com/2012/02/09/ ... ruising%29
Razpravljajo tudi od tem kaka bi morala biti cena, da bi bila zadeva dosegljiva navadnim smrtnikom. Ampak če upoštevamo, da je letna plača izobraženega slovenca ene trikrat manjša kot plača v kaki drugi razviti državi so to kar naenkrat še bolj oddaljene sanje.
Pa če je Šterk lahko šel okoli sveta z tisto svojo banjo al pa Mušič z tisto elanko potem res morda ni treba imeti res najdražjo in največjo barko. Pa verjetno nastane več materiala za zanimivo knjigo ob koncu življenja. No, ali pa se povsem motim.
Morda pa so vseeno danes dovoljene sanje, jutri je pa spet nov dan pa služba.
Lep pozdrav od jadraskega analfabeta.
Bravo AL. Ja, najlažje je jamrat in biti sosedu fauš. Vsi ki smo se odločili za t.i. nautične idiote (glej drugo temo) smo to storili iz veselja in temu primerno razporedili zmožnosti, tako finančne, kot časovne. Kar se tiče pa sejma je za nekoga zapravljanje časa, drugi pa z odprtimi očmi iščemo rešitve in ideje za lastne podvige, večje ali manjše ni pomebno. Eni pač radi pogledamo tudi malo širše. Vsi pa imamo enako odmerjen čas - 24 ur na dan. Razlika je samo o tem kako ga porabiš. Vem pa, da ga niti dva človeka na svetu ne porabita enako....

še mal pa bo.... 
-
blazgrapar
@AL: Sam si omenil da nihče ne pove kaj misli. Jaz sem podal svoje mnenje. Seveda vsak vidi po svoje in prav je tako. Jest tudi glede na izkušnje nimam morda pravice diskutirat o teh stvareh. Sem samo pristavil svoje mnenje.
Da ne bo pomote, jaz tudi rad gledam barke. Le morda se mi vse te zdijo tako nedosegljive.
Ampak ja, ubistvu je moje mnenje za neko drugo temo. Se opravičujem.
Bok!
Da ne bo pomote, jaz tudi rad gledam barke. Le morda se mi vse te zdijo tako nedosegljive.
Ampak ja, ubistvu je moje mnenje za neko drugo temo. Se opravičujem.
Bok!
Al, evo me, še kar dobro kljubujem burji. Mi gre pa že mal na živce in komaj čakam na sončne dni.
Duesseldorf je bil dolga leta sejem, ki sem ga moral obiskati. Niti enkrat se ni zgodilo, da bi kakšno barko izpustil, ne da bi si jo ogledal. Na ta način sem se učil, razvijal in tudi marsikaj izkoristil pri svojem delu. Zadnja leta pa sem raje obiskoval sejem opreme Mets v Amsterdamu.
Upam, da se v bodoče vrnem na stare tire in si končno spet ogledam ta sejem. Za letos pa si mi ti potešil radovednost.
LP
Duesseldorf je bil dolga leta sejem, ki sem ga moral obiskati. Niti enkrat se ni zgodilo, da bi kakšno barko izpustil, ne da bi si jo ogledal. Na ta način sem se učil, razvijal in tudi marsikaj izkoristil pri svojem delu. Zadnja leta pa sem raje obiskoval sejem opreme Mets v Amsterdamu.
Upam, da se v bodoče vrnem na stare tire in si končno spet ogledam ta sejem. Za letos pa si mi ti potešil radovednost.
LP
Re: Boot 2012 jadrnice by Al
al napisal/-a:SOUTHERLY 57RS
Southerly je naredil dobro potezo, ko je dal dobro ceno zakoncema "Distant Shores". Najprej sta imela 42-ko, sedaj pa vozita 49-ko. Znane so njune fotke, ko je barka parkirana na karibski plaži. Zakaj? Ja, ker imajo Southerlyi dvižne kobilice.
A je ta slika spodaj barke Southerly realna ali Photoshop? Je res možno Southerly barke na ta način uporabljati (torej ni po snemanju prišel na pomoč vlačilec). Morda kdo ve kak je ugrez 42' Southerly takem stanju?

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti