JADRANJE Grčija,Turčija ali Hrvaška

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
MarjanT
Admiral
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a MarjanT » Sr Feb 29, 2012 09:05

Oprosti če sem te užalil, ampak bilo je napisano dvoumno. Najprej vprašanje, če ima kdo izkušnje z Grčijo, Turčijo, potem pa razlaga, da ste najeli jadrnico za pet dni.
Sem pa že poslušal zanimive pogovore, pred par leti na Žutu. Sosednja jadrnica, polna Slovencev, prvi dan čarterja, celo noč so delali načrte, kam kje, kako... Na koncu je bil plan, da se vozijo maksimalno dve uri na dan, v enem tednu bodo obiskali Vis, Modro špiljo, ter sosednje otoke.
Jadranje je odklop
mv112
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a mv112 » Sr Feb 29, 2012 12:59

Pozdravljeni zanimam se za najem barke iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.

Imam pa vprašanje. Pozna kdo dol čarterista, agencijo ... ki omogoča plovbo v sosednje države? Večina jih je registriranih oz. zavarovanih samo za plovbo v hrvaški. Zanima me tudi kakšne so vaše izkušnje na MP Cavtat. Počitnikovali bi na začetku julija. Hvala.
Anabela
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a Anabela » Sr Feb 29, 2012 14:41

mv112 napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za najem barke iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.

Imam pa vprašanje. Pozna kdo dol čarterista, agencijo ... ki omogoča plovbo v sosednje države? Večina jih je registriranih oz. zavarovanih samo za plovbo v hrvaški. Zanima me tudi kakšne so vaše izkušnje na MP Cavtat. Počitnikovali bi na začetku julija. Hvala.

Mi smo bili lani v Črni gori,in smo štartali iz Dobrovnika, ampak smo našli našli barko ki je imela zavarovanje za Črno Goro :)
mv112
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a mv112 » Sr Feb 29, 2012 16:16

Anabela napisal/-a:
mv112 napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za najem barke iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.

Mi smo bili lani v Črni gori,in smo štartali iz Dobrovnika, ampak smo našli našli barko ki je imela zavarovanje za Črno Goro :)

Pri kateri agenciji oz čarteristu pa ste jo najeli?
Anabela
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a Anabela » Če Mar 01, 2012 08:40

Maš na zasebnem,da nebomo komu reklame delali :)
mv112
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a mv112 » Če Mar 01, 2012 14:24

Anabela napisal/-a:Maš na zasebnem,da nebomo komu reklame delali :)

thx
brezka
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a brezka » Sr Jun 20, 2012 14:05

mv112 napisal/-a:
Anabela napisal/-a:
mv112 napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za najem jadrnice iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.

Pri kateri agenciji oz čarteristu pa ste jo najeli?

Pa sej drugač ni nič čudnega, da obstajajo agencije, ki imajo zavarovanje tud v tujih državah. Samo mal pogledaš, vpišeš v strica googla najem jadrnice pa državo, pa jih najdeš. Pol pa sam še plačaš tistih par evrov :lol:
jankobog
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a jankobog » Če Sep 20, 2012 10:39

OMG..... Dragi morjeplovci... ima še kdo slabe izkušnje z Nautiko Kufner?? Jadrnice so slabše ko iz prve svetovne ..... :twisted: :twisted:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov