Oprosti če sem te užalil, ampak bilo je napisano dvoumno. Najprej vprašanje, če ima kdo izkušnje z Grčijo, Turčijo, potem pa razlaga, da ste najeli jadrnico za pet dni.
Sem pa že poslušal zanimive pogovore, pred par leti na Žutu. Sosednja jadrnica, polna Slovencev, prvi dan čarterja, celo noč so delali načrte, kam kje, kako... Na koncu je bil plan, da se vozijo maksimalno dve uri na dan, v enem tednu bodo obiskali Vis, Modro špiljo, ter sosednje otoke.
JADRANJE Grčija,Turčija ali Hrvaška
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Pozdravljeni zanimam se za najem barke iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.
Imam pa vprašanje. Pozna kdo dol čarterista, agencijo ... ki omogoča plovbo v sosednje države? Večina jih je registriranih oz. zavarovanih samo za plovbo v hrvaški. Zanima me tudi kakšne so vaše izkušnje na MP Cavtat. Počitnikovali bi na začetku julija. Hvala.
Imam pa vprašanje. Pozna kdo dol čarterista, agencijo ... ki omogoča plovbo v sosednje države? Večina jih je registriranih oz. zavarovanih samo za plovbo v hrvaški. Zanima me tudi kakšne so vaše izkušnje na MP Cavtat. Počitnikovali bi na začetku julija. Hvala.
mv112 napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za najem barke iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.
Mi smo bili lani v Črni gori,in smo štartali iz Dobrovnika, ampak smo našli našli barko ki je imela zavarovanje za Črno Goro
Anabela napisal/-a:mv112 napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za najem barke iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.
Mi smo bili lani v Črni gori,in smo štartali iz Dobrovnika, ampak smo našli našli barko ki je imela zavarovanje za Črno Goro
Pri kateri agenciji oz čarteristu pa ste jo najeli?
mv112 napisal/-a:Anabela napisal/-a:mv112 napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za najem jadrnice iz dubrovnika za 14 dni. Rad bi šel za kak teden do črne gore, ostalo pa na S max do korčule. Sicer bi pa malo bolj podrobno spoznal Elafite. Do dubrovnika sem sicer že bil, ampak malo bolj on the fly.
Pri kateri agenciji oz čarteristu pa ste jo najeli?
Pa sej drugač ni nič čudnega, da obstajajo agencije, ki imajo zavarovanje tud v tujih državah. Samo mal pogledaš, vpišeš v strica googla najem jadrnice pa državo, pa jih najdeš. Pol pa sam še plačaš tistih par evrov
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov