Lahko pa se naročite na njene POLINEZIJSKE NOVICE, katere mi vsak torek pošlje na mail - lep članek z fotografijami
Lp
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
bladzo napisal/-a:Žare napisal/-a:http://www.rtvslo.si/tureavanture/glej-ga-sloven-c/jasna-z-jadrnice-ki-je-zasidrana-v-tropski-francoski-polineziji/358709
Mi bi verjetno srečal prej jadralca
calypso napisal/-a:Ja, fantje in dekleta, nič več odlašanja. Nek modrec je nekoč rekel, da "če želiš nekaj narediti, vedno najdeš način, če pa nočeš, vedno najdeš izgovor."
Življenje na barki ni za vsakogar (daleč od tega!), a če ste prepričani, da si to želite, potem nehajte z izgovori in pridite na morje!
Če pa rabite nasvet o tem, kje najti jadrnico za 3000 evrov in kako se preživljati s 300 evri mesečno, mi pišite.
Se vidimo na Tahitiju...
![]()
Jasna
calypso napisal/-a:Ja, fantje in dekleta, nič več odlašanja. Nek modrec je nekoč rekel, da "če želiš nekaj narediti, vedno najdeš način, če pa nočeš, vedno najdeš izgovor."
Življenje na barki ni za vsakogar (daleč od tega!), a če ste prepričani, da si to želite, potem nehajte z izgovori in pridite na morje!
Če pa rabite nasvet o tem, kje najti jadrnico za 3000 evrov in kako se preživljati s 300 evri mesečno, mi pišite.
Se vidimo na Tahitiju...
![]()
Jasna
Grega295 napisal/-a:Ker zime še ni konec, lahko še mal sanjamo
Po beseda Jasne, naj bi bile jadrnice najcenejše v Mehiki (kupijo premožni Američani, nekaj časa plujejo, nato se naveličajo in prodajo).
En tak link z oglasi: cene so dokaj razumne:
http://sancarlosyachtsales.com/sail-boats-for-sale
Se vidimo na Tahitiju...
![]()
Jasna
Marchi napisal/-a:al napisal/-a:Kolk pa je do Tahitija iz Krka z jadrnico?
Čez Kvarnerič se malo vleče, potem pa kar gre
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov