Srečko in Olga Pust
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
--
Nazadnje spremenil EDO, dne Pe Dec 07, 2012 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Spremljam tudi jaz blog zapise.
Nic se ni napisal, kako velika je sploh bila spranja skozi katero je vtekala voda. Glede na to, da ni zapisal, da se je trudil kaj flikat/basat v luknjo/poskusit zaustavit si predstavljam, da je ze takoj ob pogledu nanjo obupal.
Po drugi strani pa je ostala nad vodo se kar nekaj ur (z izmetavanjem in izpumpavanjem vode) in mogoce niti ni bila taka velika luknja, da se ne bi dalo vsaj malo zabremzat vdora vode...
V vsakem primeru pa res sranje in nesreca. Pa se z zavarovalnico se bo zafrkaval, ze kar vidim.
Nic se ni napisal, kako velika je sploh bila spranja skozi katero je vtekala voda. Glede na to, da ni zapisal, da se je trudil kaj flikat/basat v luknjo/poskusit zaustavit si predstavljam, da je ze takoj ob pogledu nanjo obupal.
Po drugi strani pa je ostala nad vodo se kar nekaj ur (z izmetavanjem in izpumpavanjem vode) in mogoce niti ni bila taka velika luknja, da se ne bi dalo vsaj malo zabremzat vdora vode...
V vsakem primeru pa res sranje in nesreca. Pa se z zavarovalnico se bo zafrkaval, ze kar vidim.
Očitno je odtrgalo del trupa, kjer je vpeto krmilo. Pri tako sloviti barki res neverjetno majhna možnost za tak scenarij. Bo zanimivo, kaj bo povedal proizvajalec in kako se bo vse skupaj končalo.
Pri moji, serijski barki, je krmni prostor, kjer je krmilo, ločen od ostalih prekatov, tako da barka verjetno še vedno pluje, če je krma polna vode, razen če ...
Tudi sam bi najprej skušal omejiti vdor vode ob hkratnem delu kaljužne črpalke. Veliko je vprašajev in nesreča se zgodi takrat, ko odpove vsa teorija in logika.
Pri moji, serijski barki, je krmni prostor, kjer je krmilo, ločen od ostalih prekatov, tako da barka verjetno še vedno pluje, če je krma polna vode, razen če ...
Tudi sam bi najprej skušal omejiti vdor vode ob hkratnem delu kaljužne črpalke. Veliko je vprašajev in nesreča se zgodi takrat, ko odpove vsa teorija in logika.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
inspiron napisal/-a:Joško napisal/-a:Z jadrom sta preprecevala vdor vode.
Beri vse
Aaaaa... ok! Tega sicer nisem nikjer zasledil (pove le, da sta uspela pospravit jadra, pri cemer je genovo strgalo).
Treba je iti prebrati na blog, ne prebrati samo tisto, kar je prenesel in povzel Edo. Povezava na Pustov blog je v NT-jevem prispevku na prejšnji strani te teme.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov