Uvala Zaklopica na skrajnem JV Pašmana, tam sidraš in krmo na obalo, čez imaš Vrgado, če je lepo vreme, na zunanji strani Pašmana pa Soline, Žinčeno in Lanđin. Žinčena nima boj, ostale majo, je pa ok za sidrat.
Glede ostalega bo pa kdo drug še kaj dodal. Kar se krajev tiče na V Pašmanu poznam samo Ždrelac stari kraj, kjer je sicer nek javni pomol, ampak je običajno kaka turistična barka vezana.
Kam v tednu jadranja iz Biograda?
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
-
Poletni veter
- Kapitan
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem iz Biograda vedno prvo noč spal v Solinah. Varno in v južnem kraku odlična gostilna. Pravzaprav dve ki se je***a med sabo zato je ponudba odlična in cene zelo zmerne.
Potem pa ali proti S ali J. Vseeno, kakor pač veter piha....
(še vedno mislim, da je edina razlika med ločitvenim zahtevkom in prijetnim pedenanjem skipperja odločitev med orco in s pol krme
)
Potem pa ali proti S ali J. Vseeno, kakor pač veter piha....
(še vedno mislim, da je edina razlika med ločitvenim zahtevkom in prijetnim pedenanjem skipperja odločitev med orco in s pol krme
-
Poletni veter
- Kapitan
- Kraj: Ljubljana
dobro ceno si dobil za bavario 32....full team poznam, jaz rentam pri euromarinu, skupaj na pomolu imajo barke...za 35 SO placam ca 1400-1600 eur, julij oz. avgust....SO 37 ke pa ene 200- 300 eur drazja, ampak se 2 cevlja razlike ne pozna v realnosti...všeč mi je bavaria 37 cruiser, ta je pa res velika...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov