Jadranje
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Medtem ko sta ga vidva srala, sem jaz garal
Maestralček 7-12 vozlov. Samo z glavnim jadrom, idealka za panulo, 2-2.5 vozla.
Tik pred zahodom sonca pa prvi moj ligenjček in potem še njegov prijatelj oz. prijateljca. Doma ugotovil da ima "ikre".
Hvala Alesjo za inštrukcije, učenec položil izpit.
Polanc, dvigni že te rjuhe, pa pravac Grujica.

Maestralček 7-12 vozlov. Samo z glavnim jadrom, idealka za panulo, 2-2.5 vozla.
Tik pred zahodom sonca pa prvi moj ligenjček in potem še njegov prijatelj oz. prijateljca. Doma ugotovil da ima "ikre".
Hvala Alesjo za inštrukcije, učenec položil izpit.
Polanc, dvigni že te rjuhe, pa pravac Grujica.
Pozdravljeni,
kot novinec v navtiki, sem preko zime udaril tudi kakšno ''celonočno''. Zagotovo je to dobra izkušnja, v temi dobiš občutek za veter in jadra, ampak mraz ti pride do kosti. Še posebno, če je burja in nimaš gretja v kabini. Ampak se da in užitki so fenomenalni, ko se prične svitati in čakaš na prve sončne žarke, da te ogrejejo....
kot novinec v navtiki, sem preko zime udaril tudi kakšno ''celonočno''. Zagotovo je to dobra izkušnja, v temi dobiš občutek za veter in jadra, ampak mraz ti pride do kosti. Še posebno, če je burja in nimaš gretja v kabini. Ampak se da in užitki so fenomenalni, ko se prične svitati in čakaš na prve sončne žarke, da te ogrejejo....
Kaj je zdej?? Gremo ponoč čez vikend na furo okol Pirana,Kanegre,Portoroža,Izole?Butnemo kakega vase,kako bojo v morje in jo probamo v ene pol ure najdet? Pa Iztok bo mal pokazal kok je fajn, ko ma radar in ni da ni elektronike..ki mu omogoča skor samostojno brez pilotno vožnjo do Lastova med dopustom...AL SE BOMO KR DNEVNIH SOB DRŽAL???Dež? jebiga pejmo,Velik vetra in valov? mal počakimo 
polanc napisal/-a:Gremo ponoč čez vikend na furo okol Pirana,Kanegre,Portoroža,Izole?Butnemo kakega vase,kako bojo v morje in jo probamo v ene pol ure najdet?
Malo teorije za ponoviti.
Pa še procedura, kadar je treba preiskati večje področje.
Sicer pa: aladin in dhmz se strinjata, da nekih viharjev ni za pričakovati, malo bo rosilo, tako da YESSS. Če rabiš mornarja sem za.
Jaz bi se vam pridružil, samo tale vikend imam že rezerviran za ISAF Sea Safety v Zagrebu. Bom pa potem imel nekaj več teoretične in praktične podlage...
Upam, da bo do poletja še kakšna podobna akcija.
polanc napisal/-a:Kaj bi koga primamila ena kava tam ob enih desetih zvečer fino skuhana na sidru sred Piranske vale??? V petek zvečer.
JA, zakaj pa ne, jaz sem sicer nočnih jadranj to zimo že imel na pretek med ribolovom, ampak do pirana se lahko privlečem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti