Transport Francija
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Ima pred jamborjem skor heliodrom...plac za sončitBi pa tale gazda lahk perutničke ji ven dal,ne pa da motorira ...ti bi jih že kdaj.
Nazadnje spremenil polanc, dne So Feb 04, 2017 14:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaenkrat ne bo nič s telim transferjem...
Barko mi je pred nosom kupil švedski par, ko sem ravno hotel rezervirat karte... Nasploh bi lahko napisal kar nekaj prigod, vezanih na ponudbo in povpraševanje. Gledam namreč po celi EU. Na Hrvaškem se mi zdi, da je polovica bark charterskih, nasplošno pa v tem trenutku relativno majhna izbira. Kar pa prodajata dva največja dilerja, je pa cena 15-20% nad povprečno, spuščati nočejo, barke so gor tudi po leto ali več.. Drugod po EU pa se mi zdi, da je trg relativno živ. Vse barke, ki so po vseh kriterijih ok in se oglašujejo 10,15% pod povprečno ceno( in take večinoma mene pritegnejo )
, gredo v roku tedna dveh. To se mi je zgodilo že četrtič, da sem bil prepozen...Zanimiva situacija .
V glavnem, najraje bi kupil v Jadranu, realno pa je bolj Grčija, Z. Italija, Nizozemska, Anglija...Tko da upanje na transfer še ostaja

V glavnem, najraje bi kupil v Jadranu, realno pa je bolj Grčija, Z. Italija, Nizozemska, Anglija...Tko da upanje na transfer še ostaja
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
No, mal manj metrov pa mal manj imena kot v tej temi piše kariera.
Bom objavil, ko bo dokončno, je pa vplačana ara. Sem previden, ker enkrat se je tudi men že zalomilo, tko da.....vse ob svojem času.
Sicer pa , Polanc, ti že mal veš, se mi zdi.
Upam res, da obesim zastavico, saj je bejba čist taprava: polnoletna, pa vendar še najstnica.
Bom objavil, ko bo dokončno, je pa vplačana ara. Sem previden, ker enkrat se je tudi men že zalomilo, tko da.....vse ob svojem času.
Sicer pa , Polanc, ti že mal veš, se mi zdi.
Upam res, da obesim zastavico, saj je bejba čist taprava: polnoletna, pa vendar še najstnica.
kalužni mali
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti