OdgovorNapisal/-a polanc » Če Jun 04, 2015 16:47
Ja Jony, lahko.Začel sem z praznovanjem novega leta na barki,potem sem užival vsak drugi vikend do mislim aprila, ko sem potegnil ven vse fuge iz teaka na palubi in delal 5 dni.Pol užival 9 dni, sicer mal deževnih za prvi maj.Pol sem se zaletu z avtom in sem spet bil v brezdelju pol mi je treščilo v barko ,sem bil 2krat ali 3krat na jamborju pa poštimal v barki elektroniko cca 3 dni, pol vsak vikend na barki do dopusta v juliju in avgustu 27 dni.pa spet preživel po 3 vikende na mesec do prvega novembra.Ker žena ni mela nove jakne za kazat jo po grobovih sva šla jadrat do Pule 5 dni,nato vikendi do sred decembra in en dan montaža webasta,prej sem kuril na petrolej.Nato pa spet božič in silvestrovo na barki.Zato pa tud nardim čez 40kkm letno.
Barke nisem imel zunaj, torej ni blo brušenja in poliranja,jadra so bila ok, tende tud.Eno poličko sem še zmontiral pa mal cevi poskril od gretja ,to pa ni prehudo.Pa dobrodošel na pir.Letos smo pa obe barki poštimali v 11 dneh ,kar je tud ok,pa spet smo silvestrovali gor..pa Rovinj avijonče gledali,..
Ne odvežem se pa vedno.Tudi kofetkanje,zibanje, cartanje z ženo na barki...me napolnjuje z energijo za naslednji teden,če tudi sva le privezana na boji.
Dost nakladanja.grem spokat ker pičim ju3 na morčka