weta napisal/-a:Jaz še zene ne želim deliti...
sej žene se same ponavad "delijo"...
#sampovem
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
weta napisal/-a:Jaz še zene ne želim deliti...
al napisal/-a:weta napisal/-a:Jaz še zene ne želim deliti...
sej žene se same ponavad "delijo"...
#sampovem
kr3mn1 napisal/-a:samodaje napisal/-a:Vsak od nas ima svojo resnico in svoje izkušnje. Jaz raje, kot da ne bi imel barke, raje sem v španoviji pa potrpim kak las tu, kak umazan kozarec tam. Pa ne oziraj se preveč na mnenja ostalih, naredi kot se tebi zdi prav. Če ne bo šlo, pač ne bo šlo, si vsaj poiskušal.
zato so pa na svetu zakoni, religije, tolerance, da vsak potem po svoje naredivprašal je za mnenje, se pravi, po napisanemu mu svetuješ da tudi tebe ne sme upoštevat.
naredil bo tako ali tako, tisto kar sam smatra za najboljšo opcijo. več kot različnih mnenj prebere, širše obzorje bo imel. in to je smisel take teme. Odloči se vsak na koncu sam. plusi in minusi.
Sem mogoče že v na robu sovražnega govora, ker rečem bobu bob? tako kot ti vehementno rečeš, ne poslušaj teh, ki govorijo drugače? vsak lahko svoje mnenje in sliko pove, jaz postelje ne delim z drugimi. tebi to ni problem.
Kovač napisal/-a:Lepo da ste podali svoja mnenja in vsekakor velja upoštevati dolečena mnenja.
Vendar kot sem že napisal, meni osebno bi bilo pa tisočkrat težje če bi moral živet v isti bajti še z nekom. Tudi s starši.
Zato sm si pozidal svojo bajto , z veliko svojega dela, celo brez kredita.
Če torej ne bi šel v takšno investicijo, in bi npr. delil bajto s tastarimi, bi za tisto razliko imel zlo dobro barko, privez ,.....
Kar se tiče luksuza, ki pa ni vsakodnevna dejavnost, sem pa pripravljen marsikaj tolerirat, spregledat, preslišat, popustit ali karkoli že. Ker je to postranska zadeva in se lahko kadarkoli s solastnikom razideš.
Iz bajte kjer si doma, se pa ne morš kr čez noč odselit. In pol so "lepo" napetosti med sostanovalci ipd.. in je treba kr potrpet.
Seveda je pa najbolj jebačko, če imaš vse svoje , pol si pa itak zmagovalc. No, do tam mi pa še mal manjka, rad bi pa začel čim pre koristit vsaj tisto svojo polovičko. In če bo šlo o.k. - super , sicer pa vsak po svoje.
Sem optimist in btw , malo se že kaže ena naveza s katerim bova verjetno lahko zadevo realizirala. Ostalo pa bo povedal čas. Vem pa tudi za nekaj primerov španovij, k čist lepo klapajo.
kr3mn1 napisal/-a:ti si pa tole zlo enostavno jemlješ...
a kar razideš se, če ne gre? kar tako? se pravi boš pri enmu "vstopil" in ne boš investiral sam. samo delno plačeval stroške, sem to prav razbral iz tvojega zapisa? in če ne bo to to, bo tulu.
ker če bi sam investiral, bi imel potem probleme, ko se razideš. eden mora potem vse stroške pokrit. barka se ne proda čez noč. stroški pa tečejo.
sem prav bral med vrsticami
Marchi napisal/-a:Jao, kakšne pišete eni tukaj. Mogoče bi bilo dobro, da pišejo samo tisti, ki so v španoviji, ne tisti, ki niso.
Ker logično, da če plačuješ za vse sam, boš pljuval po tistih, ki so na polovički.
A če daš pa barko v čarter je pa kaj potem, harem![]()
![]()
Eni se še na jušno žlico čustveno navežejo in je za nobeno ceno ne zamenjajo do konca lajfa.![]()
Če je želja in so ljudje normalni se da vse zmenit, pa tudi počakat kakšno leto da se najde nadomestna polovička, če partnerju ne znese več.
Eni brez problema oddajo stanovanje popolnemu tujcu in gredo v njegovo stanovanje na počitnice na drug konec sveta. Eni pa pač ne. Kakor komu paše. Samo tist, ki tega ni naredil, ne more pamet solit tistemu, ki je. Brezplodno nakladanje.
kr3mn1 napisal/-a:Marchi napisal/-a:Jao, kakšne pišete eni tukaj. Mogoče bi bilo dobro, da pišejo samo tisti, ki so v španoviji, ne tisti, ki niso.
Ker logično, da če plačuješ za vse sam, boš pljuval po tistih, ki so na polovički.
A če daš pa barko v čarter je pa kaj potem, harem![]()
![]()
Eni se še na jušno žlico čustveno navežejo in je za nobeno ceno ne zamenjajo do konca lajfa.![]()
Če je želja in so ljudje normalni se da vse zmenit, pa tudi počakat kakšno leto da se najde nadomestna polovička, če partnerju ne znese več.
Eni brez problema oddajo stanovanje popolnemu tujcu in gredo v njegovo stanovanje na počitnice na drug konec sveta. Eni pa pač ne. Kakor komu paše. Samo tist, ki tega ni naredil, ne more pamet solit tistemu, ki je. Brezplodno nakladanje.
a tisti, ki smo že ven, pa ne štejemo več? lepo te prosim .... koliko španovij imaš za seboj? prosim realno napiši.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost