Guinnessov rekord Piran - Dubrovnik

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

SR 290
Admiral

Re: Guinnessov rekord Piran - Dubrovnik

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Pe Jun 11, 2021 06:40

Pojdi torej z kolesom po avtocesti in premakni kolo evolucije. :D

Z prečkanjem Kvarnerja so z ponosom javno kršili in tako se ne dela, niti se tega ne tolerira, pa obračajte kakor želite. Vsak od nas je že nekajkrat na vodi ali na kopnem napravil prekršek podoben temu iz tega podviga, ampak samo idioti so ga napravili zato, da bi bili nanj ponosni.
Ni čudno, da imamo tak družbeni džumbus, če se že pri eni evidentni kršitvi takoj postavimo za naše in vaše, ter svojo interesno grupo branimo na žive in mrtve.
ales_m
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a ales_m » Pe Jun 11, 2021 07:59

Tukej pa ni vse tako kot nekateri mislite. Take stvari so napovedane, prijavljene in se za njih dobi dovoljenje. Seveda mora akter zagotoviti potrebno ekipo, ki bo skrbela za varnost.
To je enako kot če gremo malo v letalstvo in zračni prostor, ki je prostim letalcem tudi omejen tako po višini kot po območju letenja. Ampak ko se organizira tekma se se zadevo prijavi in dobi dovoljenje tako za višino letenja kot za območje letenja.
Ne moremo enačiti ljubiteljskega jadarnja in napovedanega poskusa postavitve svetovnega rekorda.
Uporabniški avatar
snwl
Admiral

OdgovorNapisal/-a snwl » Pe Jun 11, 2021 08:10

SR290 napisal "...če se že pri eni evidentni kršitvi takoj postavimo za naše in vaše, ter svojo interesno grupo branimo na žive in mrtve."

Problem, ki ga ne vidiš je v tem, da pri tej delitvi (na naše in vaše) si edini, ki si NAŠ, vsi ostali smo VAŠI:. :-)

Me spomni na tisto: "Sem bil na fešti in sem bil najlepši, najboljši plesalec, najboljše štose sem pravil, ženske so me najbolj občudovale, najlepše sem pel in do vseh teh ugotovitev sem prišel čisto sam!"
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Jun 11, 2021 08:16

snwl napisal/-a:SR290 napisal "...če se že pri eni evidentni kršitvi takoj postavimo za naše in vaše, ter svojo interesno grupo branimo na žive in mrtve."

Problem, ki ga ne vidiš je v tem, da pri tej delitvi (na naše in vaše) si edini, ki si NAŠ, vsi ostali smo VAŠI:. :-)

Me spomni na tisto: "Sem bil na fešti in sem bil najlepši, najboljši plesalec, najboljše štose sem pravil, ženske so me najbolj občudovale, najlepše sem pel in do vseh teh ugotovitev sem prišel čisto sam!"

Pazi Mujo, ena budala vozi po avtocesti v nasprotno smer, kje si ti!? Ma ne Haso, vsi vozijo v nasprotno smer!! :P

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov