Moja izkušnja je bila drugačna, ker je prejšnji lastnik nujno potreboval denar in se je iz Slovaške pripeljal k nam da sva se dobila.
S sabo je prinesel vso dokumentacijo in mi takoj naslednji dan poslal po mailu skene, da sem jih lahko začel preverjat in iskati najugodnejšo opcijo zase. Šele nato je sledil ogled, ki smo ga opravili brez prisotnosti lastnika v marini. Je pa poskrbel, da je bil mornar iz marine ves čas zraven (sicer v njegovem prostem času). Kupil sem brez preizkusa na morju in ni mi žal...
Hočem reči, da so izkušnje različne. Da je vsako barko možno odpeljati iz marine pa je vsakemu jasno. Tudi po zaslugi zadnje zgodbe z
Irina VU.
Pa da še povem, da so barko iz zadnje vrste suhega doka ladjedelnice v Betini najprej spravili v morje in potem nekega dne enostavno odpluli. Tamkajšnji mornarji so mi povedali, nisem pa prepričan v to zgodbo, da je po izplutju v mednarodne vode hrčki niso več videli. Nekateri so sicer poročali, da se je odjavila v Dubrovniku. Še isti dan pa je priplula podobna barka in se privezala na isto mesto kjer je prej bila Irina VU.
Nema frke za one naše od tam dol...

*edit: Tudi JZ ni
nič kaj boljše…