JADRALCI, KJE STE?
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
sploh ne vem zakaj si delamo probleme-kupmo že enkrat eno jadrnico pa gremo na regato-ker drgač bo piz......-moja sama popi.....,kam bomo skladiščli tolk leda do aprila-ker men ledomad bruha 18 kg leda na dan,jaz pa ga pridno proizvajam
ker če smo nekaj rekli pol drži-bomo že pokazali tem rjuharjem,kako se pride 1.na cilj
tolk za danes,zdaj grem pa z šefom na zaključek
ker če smo nekaj rekli pol drži-bomo že pokazali tem rjuharjem,kako se pride 1.na cilj
tolk za danes,zdaj grem pa z šefom na zaključek
Lp CC
CAR napisal/-a:Tudi jaz sem kandidat za regato, pa nja bo čarterska ali lastniška barka.
l.p.
Ja itak !?
Saj si njihov !
Mi imamo probleme. Včeraj, ko sva klepetala, mi je Neville Crichton rekel, da bo ta termin verjetno "alfaromeo" zasedena. No sandi, pa sva v riti. Na tisto majhno Kosminčevo maxijeno pa takih eminentnih članov posadke, res ne zgleda, da vkrcava. Sandi pomagaj mi prosim, da najdeva izhod iz te zagate. Mogoče kakšen katamaran ?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Prenočil sem v marini Izola. Prvi del noči je bil še kar v redu proti jutru pa je pričelo snežiti in pričela je nažigati burja. Zaradi ropotajočih štrikov se ni dalo spat ampak je bilo vseeno tako lepo toplo v postelji, da kar nisem mogel vstati. Žena je skuhala kavico nato pa sem šel ven malo slikat in skoraj zmrznil. Pospravil sem še tendo, gumenjaka in domov odpeljal izvenkrmni motor. Še zdaj me zebe.
+++ VIDEO +++
Razdrto
Lep pozdrav
Nikola Tesla brrrrrr
+++ VIDEO +++
Razdrto
Lep pozdrav
Nikola Tesla brrrrrr
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov