V super družbi odpeljali dve regati v super spremenljivem vetru vseh jakosti in se polni vtisov vrnili domov. Eni tudi mokri ...
Reportaža sledi, ko zberemo vso video foto gradivo (vsi ki ga imate mi ga pošljite čimprej

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

jozko napisal/-a:Videti je, da vam je šlo kar dobro![]()
Vas in druge zainteresirane vabim na Regato ob DNEVU DRŽAVNOSTI 2020 na Ptuj![]()
Več informacij na povezavi: http://www.ranca-ptuj.com/ranca/

james.7 napisal/-a:Marchi, kolko pa je pihalo?

1stofficer napisal/-a:Lepo porihtan strom, povezava vseh instrumentov je fajn in uporabna![]()
Kera barka pa je tole?
logi napisal/-a:Zdravo morjeplovci,
Nisem nov na forumu, je pa to moj prvi post![]()
Vedno sem bil pristas motornih colnov, dokler me ni prijatelj povabil na vikend jadranje. Bil sem res navdusen nad plovbo...tisina, samo morje in veter... in macek naslednje jutro![]()
Zacel sem raziskovati kako naj se jadranja lotim sam in tako sem naletel na Marchia. Najbolj sem bil skepticen nad manevriranjem jadrnice v marini. Moram povedat, da si nisem mislil da bom obrnil 11m barko tako u izi. Prvi dan je pihala burja do 20kn. Bolj je pihal, bolj mi je slo na smeh... naucili smo se veliko novega kot je krajsava jader, trimanje jadr... drugi plov je pa pihala skoraj bonaca![]()
nekaj sapice je bilo ampak ravno toliko da sem bil cist navdusen, ko sem nastavil jadra in smo pluli s hitrostjo kar 2.5kn.
![]()
![]()
V soboto smo pa, kot je ze Marchi povedal, pluli z maestralom. Cista fantazija. Mislim da me je potegnilo med rjuhe![]()
![]()
Hvala Marchi, se bomo pluli skupaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta