Blatno jezero-Balaton

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

odojk1975
Kapitan
Kraj: KRANJ

Blatno jezero-Balaton

OdgovorNapisal/-a odojk1975 » Sr Feb 20, 2013 18:43

a je mogoče že kdo jadral po tem jezeru ?
zanimajo ne pogoji in pa najem jadrnice.
Lp,Peter
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Feb 20, 2013 19:15

Mislim da je Racman tam veslal s kajakom - on utegne kaj vedeti. Utegne tudi že kaj pisati v njegovem potopisu o tem.

Jaz sem Balaton samo gledal skozi okno, ko smo se peljali mimo (na tekmo jadralnih letal - pa še fotke skozi okno med vožnji niso 'ratale').
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
a-lex
Admiral
Kraj: Piran-Ljubljana

OdgovorNapisal/-a a-lex » So Apr 13, 2013 12:54

jaz sem se nekje na polovici peljal čez s trajektom. hecna zadeva, kot bi se peljal po mleku. je pa precej plitvo (hodiš pol ure, pa še do pasu ni vode) in je (bilo) precej vodnih kač.
kako pa je z najemom jadrnic pa ne vem, ampak glede na dejstvo, da je zadeva hudo turistična (Siofok je kot povečan Portorož) za najem ne sme bit problema!
sly
Kapitan
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a sly » Ne Apr 14, 2013 12:46

Sicer je tega že nekje dve desetletji, kar sem bil nazadnje tam na počitnicah, a dejstvo je, da je tam ali premalo ali preveč vetra :roll:

Osebno ne bi nikoli zamenjal Jadrana z Balatonom, kar se jadranja tiče, kar se kopanja, pa tudi ne. Je pa zadeva odlična, če si srfar ali pa kajtar, jasno, ko piha :wink:

Lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti