a je mogoče že kdo jadral po tem jezeru ?
zanimajo ne pogoji in pa najem jadrnice.
Blatno jezero-Balaton
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Blatno jezero-Balaton
Lp,Peter
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Mislim da je Racman tam veslal s kajakom - on utegne kaj vedeti. Utegne tudi že kaj pisati v njegovem potopisu o tem.
Jaz sem Balaton samo gledal skozi okno, ko smo se peljali mimo (na tekmo jadralnih letal - pa še fotke skozi okno med vožnji niso 'ratale').
Jaz sem Balaton samo gledal skozi okno, ko smo se peljali mimo (na tekmo jadralnih letal - pa še fotke skozi okno med vožnji niso 'ratale').
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
jaz sem se nekje na polovici peljal čez s trajektom. hecna zadeva, kot bi se peljal po mleku. je pa precej plitvo (hodiš pol ure, pa še do pasu ni vode) in je (bilo) precej vodnih kač.
kako pa je z najemom jadrnic pa ne vem, ampak glede na dejstvo, da je zadeva hudo turistična (Siofok je kot povečan Portorož) za najem ne sme bit problema!
kako pa je z najemom jadrnic pa ne vem, ampak glede na dejstvo, da je zadeva hudo turistična (Siofok je kot povečan Portorož) za najem ne sme bit problema!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti