Lep pozdrav vsem. Sem nov na tem forumu in jadralski zacetnik. Drugace ze vrsto let surfam in kajtam, tako da me veter preganja vsak prosti cas. Ravno nameravam kupit en manjsi katamaran. Sem gledal nov napihljiv Happy cat evo od firme Grabner, in Hobie cat wave. Malo bolj me vlece ta Hobie cat wave. Trdna konstrukcija in menda gre tudi na prtljaznik od avta.. Zdaj me zanima ce kdo ve kje ga najugodneje nabavit? Ima kdo od vas kaksnega za prodat?
Vnaprej hvala za odgovore
Samo
Hobie wave katamaran
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
-
snetaskera
- Kapitan korvete
Pozdravljen,
sam bi verjetno izbral Hobby Cat Wave, ker ima bolj togo konstrukcijo, kar je zagotovo bolje, ko ga uspeš dvigniti na eno "smučko".
Saj to je čar katamaranov, ne?
Kolikor pa mi je znano, se en napihljiv nahaja v Velenju in verjamem, da bo prodajalec pripravljen urediti testno vožnjo.
Lp, A
sam bi verjetno izbral Hobby Cat Wave, ker ima bolj togo konstrukcijo, kar je zagotovo bolje, ko ga uspeš dvigniti na eno "smučko".
Saj to je čar katamaranov, ne?
Kolikor pa mi je znano, se en napihljiv nahaja v Velenju in verjamem, da bo prodajalec pripravljen urediti testno vožnjo.
Lp, A
Te napihljive sem v nedeljo vozil na Neusiedlerju in mi deluje nekam mehko vse skupaj. Tako da iscem Hobie wave. Nasel sem pa ta oglas:http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/sport-sportgeraete/katamaran-linkat-racer-3-7m-11-5m-segelflaeche-bj-2000-autodachtransport-128027591/
Je majhen in gre na streho, kot Hobie. Kdo pozna te Avstrijske katamarane?
Lp Samo
Je majhen in gre na streho, kot Hobie. Kdo pozna te Avstrijske katamarane?
Lp Samo
Re: Hobie wave katamaran
omas napisal/-a:Lep pozdrav vsem. Sem nov na tem forumu in jadralski zacetnik. Drugace ze vrsto let surfam in kajtam, tako da me veter preganja vsak prosti cas. Ravno nameravam kupit en manjsi katamaran. Sem gledal nov napihljiv Happy cat evo od firme Grabner, in Hobie cat wave. Malo bolj me vlece ta Hobie cat wave. Trdna konstrukcija in menda gre tudi na prtljaznik od avta.. Zdaj me zanima ce kdo ve kje ga najugodneje nabavit? Ima kdo od vas kaksnega za prodat?
Vnaprej hvala za odgovore
Samo
Težko boš našel kakega v Sloveniji, morda kak rabljen na Hrvaškem. Dejstvo je, da je ta model bolj razširjen preko luže, za evropski trg jih dobavljajo iz Toulona (http://www.hobiecat.com/xe/en/). Sam trup je izdelan v ZDA, ostali deli pa so kompletirani v Franciji. Kolikor mi je znano, dilerja v Sloveniji ni. Kljub temu, da so dilerji za Hobiecat v vseh štirih sosednjih državah, je njihova lokacija taka, da je nam najbližji diler v Nemčiji (Pucheim pri Munchenu, sem ti poslal na zs). Ko sem ga jaz pred sedmimi leti kupoval, Hrvaška še ni bila v EU, zato v Split nisem niti spraševal. Dilerji v Avstriji, Italiji in Madžarski pa so bili precej neodzivni. Tako sem posel sklenil z že omenjenim trgovcem iz Nemčije, ki mi je dal tudi precej popusta.
Mirno morje in široko obzorje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost