Pozdravljeni,
Na privezu sem srečal morjeplovca iz NL (Nizozemske) z jadrnico Jeanneau Fantasia 27 (8,20m x 3m). V polomljeni angleščini je stekla debata o njegovi in moji (meter krajši) barki. Izvem, da je pripeljal barko iz NL po cesti in da jo ima že nekaj let v HR na suhem vezu in da jo da v vodo ko pride na dopust. Sedaj bi barko prodal, s tem, da je nebi vozil v NL (registrirana je v NL). Poizkusil jo bo prodati tukaj. Ker je barka lepo ohranjena in tudi meter daljša od moje me je zadeva zamikala. Ima precej opreme, vgrajen Yanmar 1GM10, enostavno zložljiv jambor, ter zložljivo kobilico.
Zanima me ali je med vami kakšen lastnik takšne barke, kakšne so kaj plovne lastnosti in kakšna so kaj vaša mnenja glede zložljive (uvlačljive) kobilice.
Ker je bilo to zadnji dan mojega dopustovanja nisem imel časa, da bi jo preizkusil na morju, sem se dogovoril, da se dobiva ko se vrne iz potepanja po Jadranu. Vendar bi rad predhodno slišal tudi vaša mnenja.
lp
Jeanneau Fantasia 27
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
-
Maneepooky
I have read all the information on this website. It is useful information to the reader so much really.
maxbet
maxbet
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta