Kje kupiti JAMBOR za jadrnico?!
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Kje kupiti JAMBOR za jadrnico?!
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo kakšno idejo, kje bi lahko kupila nov ali rabljen 8.85m dolg alu jambor (profil:180x120 oz. 180x130) za jadrnico?
Menda je v Trstu ena trgovina s tem materialom, če kdo ve njen naslov ali povezavo, PROSIM, da mi sporoči.
Vsaka informacija je dobrodošla, hvala. tejca
Zanima me, če ima kdo kakšno idejo, kje bi lahko kupila nov ali rabljen 8.85m dolg alu jambor (profil:180x120 oz. 180x130) za jadrnico?
Menda je v Trstu ena trgovina s tem materialom, če kdo ve njen naslov ali povezavo, PROSIM, da mi sporoči.
Vsaka informacija je dobrodošla, hvala. tejca
Hvala vsem trem za informacije!
Moram povedat, da sva z možem že bila pri Pliškotu, ampak izdelava jamborjev ni več njegova glavna dejavnost. Sicer bi nama jambor lahko naredil, vendar za nesprejemljivo ceno; brez štrikov, ... (predračun : cca. 3.800€) Zraven bi nama podturil kup neke nepotrebne opreme, katere se očitno hoče znebit. Pa še kompliciral je 100/h. Zato sva se odločila, da poiščeva drugega ponudnika.
Lp tejca
Moram povedat, da sva z možem že bila pri Pliškotu, ampak izdelava jamborjev ni več njegova glavna dejavnost. Sicer bi nama jambor lahko naredil, vendar za nesprejemljivo ceno; brez štrikov, ... (predračun : cca. 3.800€) Zraven bi nama podturil kup neke nepotrebne opreme, katere se očitno hoče znebit. Pa še kompliciral je 100/h. Zato sva se odločila, da poiščeva drugega ponudnika.
Lp tejca
tejca napisal/-a:POPRAVEK!!!
Predračun: cca 2.800€
Sa opravičujem!!!
Lp tejca[/u]
Kpl. jambor s križi, zajlami in uvodnicami za "štrike" cca 2800€?
Nov?
Cena je kar dobra glede na to, da na starem-rabljenem jamborju je kar nekaj priprave in predelave preden ga namontiraš na barko.
V Sloveniji je tudi predstavnik za Selden(Jamborji in palubna oprema za jadrnice) http://www.seldenmast.com/firstpage.cfm. Včasih je to bil SR d.o.o....nisem pa siguren , če je še vedno.
Tudi znani jamborji so Sparcraft http://www.sparcraft.com/. Za Slovenijo pa jih zastopa SEAWAVE MARINE.
Poskusi pri njih in šele potem boš videla kaj je cena jamborja.
Lp
Dinksi
P.s.
V Sloveniji so 3 marine in v vsaki leži kakšen star-rabljen jambor. Poskusi pri njih. Vendar vedi, da so taki jamborji ponavadi nekompletni. Manjka kakšna zajla, križ ali vse, so poškodovani....
-
matejofski
- Viceadmiral
-
drago.puksic
- Kapitan
jambor
na mornarju se ponujata vsaj dva.
-
matejofski
- Viceadmiral
Kdo je na strani