outboard flush kit- nastavek za izpiranje

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Feb 16, 2012 16:41

No, našel tudi to:
Slika
Klik na sliko za prispevek o pripravi na zimo, kjer se poleg te najde kaka slika tudi o ostalih korakih (menjava olja menjalnika, preverjanje ravni olja v menjalniku itn.)

Slika kaže, kar sem iskal, če pa prispevek pod njo vsebinsko 'špila' bo pa moral napisati kdo, ki to (večkrat...) počne.

Hvala, bolid (ena slika za veliko besed...), ampak ti ne bo treba - sem našel eno in MM je tudi že naštimal slike.

Samo, MM, zadnja slika je 'majčkeno velika' - če jo hočem videti, moram zmanjšati ostalo na toliko, da ne vidim več brati... ( :wink: bom ponucal očala)

Zdaj pa mislim, da je res spet čas, da malo neham 'težit'... :oops:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
smejko1
Štabni praporščak
Kraj: izola

OdgovorNapisal/-a smejko1 » Pe Feb 17, 2012 19:43

jaz bolj prisegam, da se motor spere v posodi, če je le mogoče, to pa zato da se tudi kakšna svinjarija iz propelerja odstrani, npr pesek, trava če smo pristajalo z gumenjakom na kakšni hrvaški plaži
(to govorim za motorje manjše moči, ker en 250hp motor vrjetno ne boš pral v posodi)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov