protidrsna zaščita

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Matjaz Kravos
Naddesetnik

protidrsna zaščita

OdgovorNapisal/-a Matjaz Kravos » Če Dec 20, 2012 11:13

Pozdravljeni!
Gotovo se je že marsikdo srečal s tem, da se pri vstopanju na čoln rado zdrsne. Rad bi z nečim premazal ali kako drugače rešil tisto malo poliesterske površine na premcu gumenjaka Sacs 4,75, kjer daš nogo, ko stopiš v čoln, da bi bilo varno proti zdrsu. Vem, da obstojajo nalepke in celo en epoksi prozoren sprej (oboje je možno dobiti npr. pri firmi FMG storitve d.o.o.), vendar je sprej zelo drag (45 €), poleg tega pa je potrebno parkrat podrsati površino s "šmirkel"papirjem pred namazom. Niti eno niti drugo mi ni zelo povšeči. Trak pa tudi: ne izgleda najlepše; morda se lahko odlepi (nimam izkušenj). Ima kdo izkušnje s temi rešitvami ali pa je našel boljšo rešitev. Hvaležen bom za nasvet.
Lep božič vsem.
Matjaž
Uporabniški avatar
marcus
Admiral

OdgovorNapisal/-a marcus » Če Dec 20, 2012 11:26

Pri Sacsu 4,75 malo preveš šparaš, "mal dnarja, mal muzike", sicer pa malo uporabi funkcijo "išči", ta tema se je že parkrat obravnavala :!: :idea: :lol:

LP
no rain, no rainbow
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Dec 20, 2012 21:16

Upam, da bo prišlo bolj prav tole .

Forum ne omogoča narediti povezave na rezultat iskanja tako, kot je v navodilu (drugače bi ti mogoče tukaj malo 'podpiral lenobo'.

En zadetek je recimo http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=2533&highlight=%2Azdrs%2A+za%9A%E8it%2A in ko se prispevek odpre, odpreš iskanje na strani v brskalniku in tam vtipkaš zdrs ali zašč, pa boš na sliki in komentarju, kako je mcar to naredil pri obnovi Glastrona.

Podobnih zadetkov o tem sem jaz dobil 17. Pa dobro naredi (in ko boš, kakšno fotko na forum, prosim :wink: )
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Pe Dec 21, 2012 10:22

Veter v laseh, travarca v zobeh ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti