Ne vem kam naj temo nalimam, pa jo bom kar tukaj.
Torej problem je sledeč. Imam motor Hondo BF20 (20ks) in ima pri motorju možnost da se na njega priključi vodovodno cev (šlauh po naše) in ga tako spereš z sladko vodo. Problem pa je ker je na motorju luknjica cca 5mm z notranjim navojem. Torej kaj in kako priključit cev da se motor lahko spere s sladko vodo.
Honda BF20 in izpiranje...
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
http://www.youtube.com/watch?v=yO82jnVPZJs
na tem videu imaš prikazano in preko adapterja in preko slušalk.
Predvsem pa brez panike, ker ni to nobena znanost, le paziti moras, da je vedno voda in pametno je odstraniti propeler predno se lotevas...
na tem videu imaš prikazano in preko adapterja in preko slušalk.
Predvsem pa brez panike, ker ni to nobena znanost, le paziti moras, da je vedno voda in pametno je odstraniti propeler predno se lotevas...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
No, itak smo že velik o tem...
Če motorja spiraš brez vžiganja delo opraviš slabše, ker je mrzel. Tremostati so zaprti, če drugega ne.
Pri izpiranju preko nastavka ne pretiravaj s pritiskom vode!
Osebno bi moped izpiral vedno s slušalicami na štandgasu. Je bolj "naravno" kot tudi sam praviš.
Če pa hočeš motor res "pocrkljati" pred zimo, pa boš daleč najbolš naredil, če boš čoln dal v sladko vodo in se ene 3 ure vozil. Ranca je super za to... Js vsako leto naredim tako, pa še lep družinski izlet imamo.
Če motorja spiraš brez vžiganja delo opraviš slabše, ker je mrzel. Tremostati so zaprti, če drugega ne.
Pri izpiranju preko nastavka ne pretiravaj s pritiskom vode!
Osebno bi moped izpiral vedno s slušalicami na štandgasu. Je bolj "naravno" kot tudi sam praviš.
Če pa hočeš motor res "pocrkljati" pred zimo, pa boš daleč najbolš naredil, če boš čoln dal v sladko vodo in se ene 3 ure vozil. Ranca je super za to... Js vsako leto naredim tako, pa še lep družinski izlet imamo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov