Elektro dvig in spust pasarele
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Re: Elektro dvig in spust pasarele
drvrh napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me glede okrog pasarel ki so na elektrini pomik, mogoče kdo ve kako je narejeno.
Kolikor sem razumel se spusti in dvigne z dvema različnima tipkama, pač kolikor dolgo držiš tipko se spušča oz. dviga, ko spustiš se ustavi, ustavi se tudi ko pasarela zadene pomol.
Sedaj pa me zanima kako sta tisti tipki vezani na elektro omrežje za pasarelo.
Žele bi narediti nekakšen prmer spusta in dviga pasarele s pomočjo telefona, pa me zanima če bi kdo bil pripravljen odpreti panel ploščo s tipkami za pasarelo in mi posredoval informacije.
Seveda bi to zadevo ko bi jo naredil vam dal za ceno materiala na testiranje.
Ideja se mi porodila ob opazovanju ljudi ki so odhajali s plovila na pomol in bi rad nekaj podobnega naredil za projekt na faksu.
Hvala vsem za pomoč
Verjetno so smešni odgovori, ki so sledili temu vprašanju, posledica zgrešene "embalaže" in ne toliko vsebine.
Od študenta na univerzi bi res človek pričakoval, da zna sestavit tri stavke, jih smiselno povezati in uporabljati ločila.
Sam sicer nisem iz stroke, od študenta elektrotehnike pa pričakujem, da ve, da pasarelo ne premika elektrika, temveč hidravlika.
Bistvo pa je, da je NT razumel in strokovno svetoval. To, kar pa mi nabijamo, je pa vse skup tri strani "klobas" nabijačev z viškom cajta.
P.S. Biznis je stekel. Bladzo je že napisal naročilnico.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti