Protizdrsne obloge
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Protizdrsne obloge
Pozdravljeni vsi
Kje bi lahko kupil protizdrsne obloge za palubo, po možnosti samolepilne.
Hvala vnaprej za odgovor
lpg
Hvala vnaprej za odgovor
lpg
Re: Protizdrsne obloge
gregor.n napisal/-a:Pozdravljeni vsi
Hvala vnaprej za odgovor
lpg
Zdravo
Protizdrsne obloge lahko kupiš v vsaki boljši trgovini z navtično opremo.Jaz sem jih kupil v skiperju, Lucija.Vendar se kar hitro odlepijo, ena sezona pa je konec.Paziti moraš preden jih nalepiš,da dobro razmastiš površino na katero boš lepil.
LP Clipper
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Gregor, nisem vedel na kaj misliš, glede na to da imam tudi jaz BMB sem mislil, da svetuješ nekaj, kar je potrebno na tej barki. Za otroke bi ti predlagal primerna obuvala, ki ne drsijo po palubi, akjti cele barke ne moreš polepit, čuvat in letat za njimi pa tudi ne moreš čez cel dopust. Najtežje je, če otroku zdrsne in pade po palubi na trdo plastiko ali Bog nedaj na kako bitvo, itp. Še vedno predlagam protizdrsno obutev.
LP
LP
Veliko izbiro različnih protizdrsnih oblog imaš na http://www.trakiza.si. Pa še ugodne cene imajo. Drgač pa nisem mnenja, da jih lahko imaš samo eno sezono. Samo kvalitetne moraš kupit in jih po navodilih nalepit (dobro očistit, primer pri poroznih površinah,...)
Bok
Protizdrsne trakove široke 3 cm sem videl v Merkurju-5m okoli 10 eurov.Firma 2PR doo pa ima tudi trakove in še en prozorni spray razvit za plovila,ki je baje zelo dober.Vprašaj jih na tel .01 5640404
Imajo tudi tekočino,ki deluje protizdrsno na mokrih ploščicah in granitu in preizkušeno deluje.
LP Iztok
Protizdrsne trakove široke 3 cm sem videl v Merkurju-5m okoli 10 eurov.Firma 2PR doo pa ima tudi trakove in še en prozorni spray razvit za plovila,ki je baje zelo dober.Vprašaj jih na tel .01 5640404
Imajo tudi tekočino,ki deluje protizdrsno na mokrih ploščicah in granitu in preizkušeno deluje.
LP Iztok
polanc napisal/-a:Bok
LP Iztok
Mislim da so 25mm. Taka je vsaj standardna širina. Kaj imajo bolj gladke tudi? Drgač se pa jih da dobit dolžine 18m črne za 18€, barvne pa za 20. Sam sem mnenja, da je bolje imeti vsaj 5cm širine. Lahko pa izbereš tudi prozornega.
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti