Pozdravljeni vsi morjeplovci!
V sodelovanju s poznanim slovenskim trgovcem s fotografsko opremo Foto Beseničar smo se dogovorili za posebne klubske cene za 3 artikle, ki so primerni tudi za naš prosti čas na plovilih in predvsem ob vodi...
Prva zadeva je vrhunski navtični daljnogled 7x50 znamke Pentax, ki ima vgrajen kompas, je vodotesen in kot nalašč primeren za na barko. Ob splošni akcijski ceni, imamo Morjeplovci še posebno ugodnost in ceno 199,00 EUR
Več o omenjenem daljnogledu najdete tukaj.
Drugi izdelek s posebno morjeplovsko ceno je akcijska kamera Ricoh WG-M1 s katero boste lahko posneli vaše vragolije nad vodo, ob vodi in v vodi. Njena posebna cena je 179,00 EUR!
Več o akcijski kameri najdete tukaj.
Čisto poseben podvodni kompaktni fotoaparat Ricoh Optio WG4 GPS bo zadovoljil tiste, ki radi gledajo statistiko, to povezujejo z recimo Google maps in podobno. Fotoaparat ima namreč vgrajen GPS, ki vam poleg fotografije zapiše koordinate kjer je bila posneta in pa popolno novost, elektronski kompas, ki zraven zapiše še v kateri smeri neba je bila posneta fotografija! Posebna morjeplovska cena je 224,00 EUR!
Več o omenjenem fotoaparatu najdete tukaj.
Vsa ostala foto in optična oprema pa je na voljo na spletni strani Foto Beseničar.
Akcijske cene za naše člane - daljnogled, fotokamera
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Akcijske cene za naše člane - daljnogled, fotokamera
Nazadnje spremenil admin, dne Po Jul 06, 2015 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Nakup
- Prejšnji petek ob 17 75 ulovil odprto pri Beseničarju.
Polna trgovina ljudi, ki so čakali na servis. Dobil in pogledal daljnogled, na katerega se nanaša admin-ova tema. Že prej vedel za Pentax in Ricoh, pogledal tudi specifikacije, tako d sem imel predstavo, kaj pričakovati in kaj pogledati.
Bil zadnja stranka (počakal vse ostale in v tem času v miru pogledal, kar sem mislil, da je treba). Nič zavlačeval, kupil poleg daljnogleda (morjeplovska cena drži, ko poveš) še eno malenkost in šel nekaj minut čez 18. uro.
Vsi trije v trgovini v mojem primeru prijazni tudi, ko je bila ura že čas za zaprianje - res pa nisem nič kompliciral (ne rabil kakih posebnih info ne s plačilom).
- Razen padanja v vodo sem ostale reči poskusil in zaenkrat vse dela - slišimo se mogoče spet čez kako leto, če še dela.
Plavajoči trak bom moral verjetno še katerikrat sneti in namestiti, preden bom zadovoljen s tem, kako so na njem nataknjeni ščitniki za pokrivanje okularjev.
Priročen se mi zdi enostaven trik za pravilno oddaljenost očesa od okularja. Brez česa podobnega bi me to malo zezalo.
Kompas se umiri na stopinjo po sekundi-dveh in je lepo viden. Slika je videti OK ostra (v soboto pred Ankaranom je bilo malo megleno, tako da zato se ni dalo videti točno, katere jadrnice so bile na čelu pred nami
To, da sta cevi razmeroma blizu skupaj, omogoča, da je šel daljnogled tudi lahko v skozi 20-minus cm premera (verjetno 18 cm) luknjo v vodotesni sprednji prostor na FJ SLO 17, kar ni škodilo
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Povezava na fotoaparat zdaj odpre stran, da je izdelek pošel.
Morda dobijo še kaj, morda ne...
Morda dobijo še kaj, morda ne...
Correct me if I am wrong, please.
-
al
matjaz80 napisal/-a:kako se obnese daljnogled?
za to ceno verejtno "best buy"
mene moti dvoje:
1) dokaj ozek je oz imam očitno med očmi, kot imajo ujete ribe izza šank zgodbic po treh pirih. skratka za dober vid ga raztegnem na max. a potem so tiste crte za razdalje postrani. mogoce ima kak drazji daljnogled to drugace reseno?
2) osvetlitev kompasa: ob pritisku na osvetlitev se mi modra svetloba "zazre" v vidno polje in ne osvetli le kompasa (kot bi morala)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti